Arkadaşlar merhaba ben daha geçen gün Kablonet'e geçiş yaptım.Ama modemin Wİ-Fİ gücü oldukça zayıf bunun için farklı bir modem almak istiyorum.VDSL muhabbetini falan bilmiyorum.Nasıl bir model almalıyım yardımcı olursanız sevinirim.
400e çıkabilirim sanırım fiyatlarından pek haberdar değilim modemlerin.Bütçeniz nedir?
Keenetic Extra Router veya Keenetic Air Router alabilirsiniz.400e çıkabilirim sanırım fiyatlarından pek haberdar değilim modemlerin.
Docsis olarak bağlantı derken?Keenetic Extra Router veya Keenetic Air Router alabilirsiniz.
Docsis olarak bağlantı sağlıyorsanız mevcut modemi köprü moduna alıp kullanabilirsiniz.
Fiber ise kullanıcı adı şifre temin edip kurulum yapıp direkt takabilirsiniz, rehberleri var.
İnternetten bakabilirsiniz.Docsis olarak bağlantı derken?
Fiber bağlantı yapıldı sanırım binada fiber alt yapısı var.İnternetten bakabilirsiniz.
Fiber bağlantı binanın altına kadar geliyor ve dairelere bildiğimiz uydu kablosu gibi bir şey ile bağlantı yapılıyor ben de tam bilmiyorum.
@FightForHonor bilir.
O zaman Keenetic Air alabilirsiniz.Fiber bağlantı yapıldı sanırım binada fiber alt yapısı var.
VDSL muhabbeti ne çok gördüm merakımdan soruyorum?O zaman Keenetic Air alabilirsiniz.
Kurulumu KabloNet'e sorabilirsiniz.
DSL internet erişimi, sizin bağlantınızdan farklı. Telefon hattı ile sağlanıyor.VDSL muhabbeti ne çok gördüm merakımdan soruyorum?
Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.DSL internet erişimi, sizin bağlantınızdan farklı. Telefon hattı ile sağlanıyor.