hocam superonline kulanıyosanız kendi modemi var 1 hafta olmadı benim değiştireli gayet güzel çalışıyor 1000mpbs desteği var tarifem yetmedi test etmeye ama modemi değiştirdikden sonra 50mpbs internet paketim 150 ile 200mbs vermeye başladı anlamsız şekilde 600tl falandı modem ücreti işinizi görür yüksek ihtimal. sağlayıcının haricinde modem kulanmadım hiç öneremiyorum o yüzdenArkadaşlar 1500tl ye kadar modem araştırıyorum internetim 1000mb bana birkaç model önerebilir misiniz ?
Kendime değilde arkadaşıma bakıyorum aslında Türknet kullanıyor kendisi modem vermiyorlarmış ,sanırım modemi arızalandı yenisini bakıyoruzhocam superonline kulanıyosanız kendi modemi var 1 hafta olmadı benim değiştireli gayet güzel çalışıyor 1000mpbs desteği var tarifem yetmedi test etmeye ama modemi değiştirdikden sonra 50mpbs internet paketim 150 ile 200mbs vermeye başladı anlamsız şekilde 600tl falandı modem ücreti işinizi görür yüksek ihtimal. sağlayıcının haricinde modem kulanmadım hiç öneremiyorum o yüzden
o zaman dediğim modemi size satmayabilirler belki müşteri değilsiniz diyeKendime değilde arkadaşıma bakıyorum aslında Türknet kullanıyor kendisi modem vermiyorlarmış ,sanırım modemi arızalandı yenisini bakıyoruz