Neler Yeni

Yardım Modem Power ışığı yanmıyor

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Oğuz
Modem TTNET ZyXEL. Sabah elektrik gidip geldi dedi annem. Kalktığımda ise modem bu şekildeydi.
USB DSL WPS ışıkları hızlı hızlı yanıp sönüyor. İnternet ışığı da kırmızı bir şekilde hızlı yanıp sönüyor. Işıklar çok sönük, uzaktan gözükmüyor. Power ışığı da hiç bir şekilde yanmıyor.
Türknet'i aradığımızda sinyal alamıyoruz, internet fişlerini çekmeyin size geri dönüş yapacağız dediler fakat power ışığının yanmadığını sonradan fark ettim ve bozulduğunu düşünüyorum.
TD-W8968 adlı eski bir modem var. Onu taktığımda ışıklar yanıyor ama ona da internet gelmiyor. 192.168.1.1 bağlanarak kurulum yapmayı denedim ama yanlış mı yaptım bilmiyorum ama internet erişimi sağlayamadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Metin Kandemir
İlgilendiği Kategoriler
Donanım-Elektrik,Elektronik-Tıbbi Cihaz Teknikeri- Kısacası elektronik olan her şey
iyi ihtimalle adaptör yanmıştır gerekli voltaj ve amperi sağlayamıyordur. evde aynı voltaj ve amper değerinde başka bir adaptör varsa onunla denermisiniz

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyi ihtimalle adaptör yanmıştır gerekli voltaj ve amperi sağlayamıyordur. evde aynı voltaj ve amper değerinde başka bir adaptör varsa onunla denermisiniz
Diğer modemin adaptörünü denedim ama uyumlu değiller.
Diğer modemi nasıl kurabilirim hocam? PPPOE kullanıcı adı ve şifresini aldım Türknet online işlemlerden. 192.168.1.1 den ayar da yaptım ama ona da internet gelmiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Metin Kandemir
İlgilendiği Kategoriler
Donanım-Elektrik,Elektronik-Tıbbi Cihaz Teknikeri- Kısacası elektronik olan her şey
Diğer modemi nasıl kurabilirim hocam? PPPOE kullanıcı adı ve şifresini aldım Türknet online işlemlerden. 192.168.1.1 den ayar da yaptım ama ona da internet gelmiyor.
eğer uçları uyumlu değilse uyumlu olanı kesip diğerine bağlayabilirsin bilgin yoksa yardımcı olabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

diğer çalışan modemi önce resetlemen gerekiyor arkasında ki düğmeye bütün ışıklar yanıp sönene kadar basılı tut. sonra modemin üzerinde yazan 192. li siteye giriş yap kullanıcı adı ve şifreni girip bağlanmayı dene eğer yapamazsan müşteri hizmetlerini arayıp beraber yapabilirsiniz önce bu dediğimi yapın hocam en son çare kablo uçlarını değiştirirsiniz.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Oğuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diğer çalışan modemi önce resetlemen gerekiyor arkasında ki düğmeye bütün ışıklar yanıp sönene kadar basılı tut. sonra modemin üzerinde yazan 192. li siteye giriş yap kullanıcı adı ve şifreni girip bağlanmayı dene eğer yapamazsan müşteri hizmetlerini arayıp beraber yapabilirsiniz önce bu dediğimi yapın hocam en son çare kablo uçlarını değiştirirsiniz.
Olmadı hocam. Resetleyip bağladım tekrar ama gelen bir şey yok. Adrese gelecekmişler de pazartesi anca gelir bunlar. Mecbur onları bekleyecem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,444
Üyeler
162,821
Son üye
ersankadan
Top Bottom