Neler Yeni

Modem/Router

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Beyler ben türknet almayı düşünüyorum 35mbp hız veriyor fakat aylık 10tl farkla 75mbp kadar verebileceğini söylüyor altyapım müsaitmiş her neyse şimdi evde 2 tane oyun pc var evde toplam 4 kişiyiz hangi modemi alsam acaba bide router fln varmış mess diye bise de varmış ne bilmiyorum pek bunların benim oyunda pingime bi katkısı olur mu almalı mıyım ya da ne almalıyım bi yardımcı olun.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
4 kişi aynı anda bağlanırsa oyunda ping yükselmesi olabilir buda canınızı sıkar. Kaliteli modem kullanırsanız bir sorun olmaz. Kurulum ile gelen modemi deneyin eğer ping sorunu yaşarsanız Asus'un kaliteli modemleri var bakabilirsiniz.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4 kişi aynı anda bağlanırsa oyunda ping yükselmesi olabilir buda canınızı sıkar. Kaliteli modem kullanırsanız bir sorun olmaz. Kurulum ile gelen modemi deneyin eğer ping sorunu yaşarsanız Asus'un kaliteli modemleri var bakabilirsiniz.
Bana modem önerisi yaparmisin lütfen

cellmhmmt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Celil
Türknetin şuan da sattığı modem gayet iyi eğer yüksek bir bütçeniz yoksa alınabilir

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Türknetin şuan da sattığı modem gayet iyi eğer yüksek bir bütçeniz yoksa alınabilir
Ben türktelekom fiber sorgulama sitesinden sorgulama yaptım ve altyapımda fiber varmış acaba bu ne anlama geliyor

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Fiber, ışık hızı ile veri alıp aktaran internettir. Dediğim gibi TurkNet'in verdiği modem ile deneyin ping yükselirse biraz araştırıp güzel modemler bulabilirsin. Ben Asus tavsiye ediyorum. Pahalı biraz. TurkNet'in verdiği modem sorun yaşatırsa o zaman modem alın boş yere para vermeyin.

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Fiber, ışık hızı ile veri alıp aktaran internettir. Dediğim gibi TurkNet'in verdiği modem ile deneyin ping yükselirse biraz araştırıp güzel modemler bulabilirsin. Ben Asus tavsiye ediyorum. Pahalı biraz. TurkNet'in verdiği modem sorun yaşatırsa o zaman modem alın boş yere para vermeyin.
Yani ben türknet alırsam ınternetim fiber olur mu altyapı desteklediği için bana 75mbp vaad ediyor acaba bu olur mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Arda Oruç

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
Upload önemli (5-6 upload ) yeterlidir . Upload güzel bir işlev sağlıyor oyunlar için modem olarak ZYXEL VMG1312-B10D 300MBPS VDSL2 DESTEKLİ KABLOSUZ-N 4 PORT ADSL2+ MODEM ve ZYXEL VMG3925 300MBPS-1300MBPS VDSL2 DESTEKLİ KABLOSUZ-AC 4 PORT ADSL2+ MODEM
ikinci önerdiğim ileriye dönük bir modem ... şuan için vmg1312 :)
Peki şu nasıl bu aralar baya popüler ?https://www.hepsiburada.com/keeneti...Loz4bMp7rKNg4KHjQxze033CS7giEwOhoCc-wQAvD_BwE

Z!NK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Adil Kulalı
Facebook
supmassing
başarılı bir ürün öyle bir yere konumlandırman lazım ki duvarları delmesi lazım :) ve ayrıca daha uyguna bulabilirsin ..( 100 tl indirim ile n11 'de)

ZeusOki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oktay Genç
başarılı bir ürün öyle bir yere konumlandırman lazım ki duvarları delmesi lazım :) ve ayrıca daha uyguna bulabilirsin ..( 100 tl indirim ile n11 'de)
Peki saol

quickally

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
ALi
O hızlarda ping sorunu olacağını düşünmüyorum

Top Bottom