Neler Yeni

Yardım Modem Satın alma tavsiye 2025

emreli01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre SARI
Merhaba arkadaşlar Hayırlı Bayramlar Diliyorum

Evimde Asus N16 Modem kullanıyorum evimde ki İnternet 35 mgbt fiber alt yapı yok

Evimdeki internet hızında bir sorun yok modem ışıklarının hepsi yanmasına rağmen kablosuz da bağlı tüm cihazlar gün içerisinde 1 veya 2 kez tamamen gidiyor ( yaklaşık 2 aydır ) tüm ışıklar yanıyor olmasına rağmen o sorunu yaşadığım da TTNet i aradım bir çok kez gerekli kontrolleri yapıp bir kaç yapmamı istedikleri şeyler oldu ama bizden yana bir sorun gözükmüyor maalesef dediler

Ben bu sorunu çözmek için modemi kapatıp açtığımda sorun düzeliyor ve gününe göre değişmekle beraber 5 veya 8 saat sonra gün içerisinde illaki tekrar bu durumu yaşıyorum modemde sıkıntı olsa kapat aç yapınca nasıl düzeliyor anlam veremedim durum böyle olunca evde farklı bir model ile bu durumu test edeceğim ortam olmadığı için yeni modem almak istiyorum elbette bu sorun için tavsiye edeceğiniz farklı yöntemler var ise sevinirim

Benim Hepsiburada da 2000 TL kuponum bulunmakta ve hepsi burada üzerinden 2000 veya üstü bir modem almak istiyorum belirlediğim bir kaç model var sizce hangisini almalıyım

-TP Link VR400
- TP Link VR600
- TP-Link Archer VX1800v
-Keenetic Extra DSL Modem (KN-2112)

Bu 4 modelden hangisini almak mantıklı ayriyeten Asus modemim ile ilgili çözüm yöntemi bulabilir miyiz

xTURANN

80+ Silver
Keenetic al, rahatına bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu 4 modelden hangisini almak mantıklı ayriyeten Asus modemim ile ilgili çözüm yöntemi bulabilir miyiz
TP Link router aldım, bina hattının kalitesi ile çalışıyor gibi bir olayı varmış sanırım. İlk günler bir şey yoktu, daha sonra gün içerisinde çok sık kopmalar yaşıyordum. Daha sonra interneti komple vermemeye başladı. Yani ürün sizde uzun bir süredir bulunmuyorsa, yeni aldıysanız iadeyi zorlayın. Yok uzun süredir varsa, bir şekilde zarar gelmiş olabilir. Ömrü dolmuş olabilir. Fabrika ayarlarına sıfırlayıp firewall güncellemesi yapın.

sevgiada

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Sevgi Ada
Merhaba, Bayramınız mübarek olsun! Modeminizde yaşadığınız bağlantı kopma sorunu yazılım veya firmware ile ilgili olabilir. Asus N16'nın mobil uygulaması üzerinden modem ayarlarınızı kontrol edebilir ve gerekirse güncellemeleri kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, yeni modem seçimi için TP-Link VR600 ya da TP-Link Archer VX1800v iyi seçenekler olabilir, çünkü her ikisi de mobil uygulama desteği sunuyor ve kullanıcı dostu. Bu sayede cihazları daha kolay yönetebilir ve bağlantı sorunlarını daha hızlı çözebilirsiniz. Eğer problem devam ederse, TTNet ile tekrar iletişime geçip modem yerine altyapı kaynaklı bir sorun olup olmadığını sorgulamanız faydalı olabilir.

emreli01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre SARI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, Bayramınız mübarek olsun! Modeminizde yaşadığınız bağlantı kopma sorunu yazılım veya firmware ile ilgili olabilir. Asus N16'nın mobil uygulaması üzerinden modem ayarlarınızı kontrol edebilir ve gerekirse güncellemeleri kontrol edebilirsiniz. Ayrıca, yeni modem seçimi için TP-Link VR600 ya da TP-Link Archer VX1800v iyi seçenekler olabilir, çünkü her ikisi de mobil uygulama desteği sunuyor ve kullanıcı dostu. Bu sayede cihazları daha kolay yönetebilir ve bağlantı sorunlarını daha hızlı çözebilirsiniz. Eğer problem devam ederse, TTNet ile tekrar iletişime geçip modem yerine altyapı kaynaklı bir sorun olup olmadığını sorgulamanız faydalı olabilir.
Modem yazılımından kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben de ve bundan dolayı asus'un sitesinden eski sürüm yazılımlarını yüklemeye çalıştım dosyasını telefona indirdim modem arayüzünden dosyayı seçip yüklemeye çalıştım fakat eski sürüme geçemedi yükleme yapıyor gibi modemi kapatıp tüm ışıkları açtı sonra tüm ışıklar geri geldi fakat durum bilgisi yerine girdiğimde hala en son sürüm yüklü gözüküyordu bu yüklemeleri yapabilmek için bilgisayar şart mı acaba

Keenetic al, rahatına bak.

TP Link router aldım, bina hattının kalitesi ile çalışıyor gibi bir olayı varmış sanırım. İlk günler bir şey yoktu, daha sonra gün içerisinde çok sık kopmalar yaşıyordum. Daha sonra interneti komple vermemeye başladı. Yani ürün sizde uzun bir süredir bulunmuyorsa, yeni aldıysanız iadeyi zorlayın. Yok uzun süredir varsa, bir şekilde zarar gelmiş olabilir. Ömrü dolmuş olabilir. Fabrika ayarlarına sıfırlayıp firewall güncellemesi yapın.
Şu an kullandığım Asus N16 son verdikleri yazılım yüklü gözüküyor resmi sitesinden baktığımda da en son paylaşılan yazılım güncellemesi o ve benim tahminim en son sürüm güncellemesini yaptığımdan bu yana bu durum yaşıyorum galiba çünkü 2-3 aydır öyle bir şeyler var eski sürüme dönemedim telefon üzerinden kablolu şekilde hiçbir cihaz bağlı değil modeme asus'un uygulamasını da indirdim modeme bağlandım yazılım bölümü orada da var fakat harici dosya seçip güncelleme yeri koymamışlar sadece güncelleme seçeneği var

emreli01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre SARI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1000003884.jpg

Bu iki modemden birisini Alacam wi-fi 6 teknolojisi için o farkı vermeye değer mi arkadaşlar

Top Bottom