Modem tavsiyesi Tplink

khazuwi

80+
Reaksiyon skoru
20
16 mbps adsl internet kullanıyorum ve ve sürekli kopmalar yavaşlamalar oluyor. Yani en azından internet tarayıcılarında gezerken bu sorunlar olmamalı diye düşünüyorum. Acaba modemde bir sorun olabilir mi. Eğer öyleyse tavsiye isteyeceğim 3 modem var bunlardan hangilerini önerirsiniz.

Hat değerlerini atma imkanınız var mı? Snr-hat zayıflama- mevcut/ulaşılabilir hız yazan kısım. Sorun hat ile ilgili ise boşuna harcama yapmayın.
3 ü arasında Vr600 daha iyi , Vr400 v3 versiyonu değil, v3 olanlara bakın.

Hat değerlerini atma imkanınız var mı? Snr-hat zayıflama- mevcut/ulaşılabilir hız yazan kısım. Sorun hat ile ilgili ise boşuna harcama yapmayın.
3 ü arasında Vr600 daha iyi , Vr400 v3 versiyonu değil, v3 olanlara bakın.
Nasıl ve nerden atacağım hocam

16 mbps adsl internet kullanıyorum ve ve sürekli kopmalar yavaşlamalar oluyor. Yani en azından internet tarayıcılarında gezerken bu sorunlar olmamalı diye düşünüyorum. Acaba modemde bir sorun olabilir mi. Eğer öyleyse tavsiye isteyeceğim 3 modem var bunlardan hangilerini önerirsiniz.

Hat değerlerine bak, altyapı kötüyse yapacak bir şey yok.

internet.webp

Modemin arayüzünden.
Bu şekilde hocam hatta tam 16mbps bile alamıyorum indirme hızım 1.1mb 1.2mb arasında değişiyor

VR400 ve VR1200 tavsiye etmem bu 2 si ısınan bir modem ve bazen sorun yaşıyorum başka markalara bakın şuan kullandıgım modem VR1200 100 mb internet kullanıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,783
Üyeler
183,467
Son üye
Mücahitacar
Geri