Neler Yeni

Yardım MODEM TERCİHİ

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
batuhan yalçın
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Arkadaşlar bugün Turknet e geçmek için evrakları gönderdim, umarım benim için pişmanlık olmaz, umarım TTNet e 50 TL daha vermediğime pişman olmam
Konu şu ki, TTNet in verdiği Tp-Link TD-W9970 modemimide değiştirmek istiyorum çünkü Wi-Fi menzili yetersiz ve modem çok ısınıyor. Araştırırken Tp-Link Archer VR400 ile Keenetic Extra DSL arasında kaldım. Sizde bu hangisini almayalıyım. Archer VR400 den şikayeti olanda çok. Ne almalıyım bilemedim gerçekten. Başka bildiğiniz modeller varsa onlarada bakabilirim tabii ki.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Umarım pişman olmazsın bende bu corona günlerinde geçtim 3 günde gelip kurdular şu anlık memnunum.

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet
Geçtiğimiz ay bende Türknet e geçtim. Asus DSL-N16P aldım. Gayette memnunum ve hiç bir sıkıntısı yok.

Mehmet.10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
ali
bir kullanıcı olarak zyxel 3625 modelini öneririm . sinyal gücü ve performans olarak çok iyi bir cihaz kesinlikle memnun kalırsın. youtube da zyxel 3625 yazarsın kurulum ve inceleme videoları çıkıyor.

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Umarım pişman olmazsın bende bu corona günlerinde geçtim 3 günde gelip kurdular şu anlık memnunum.
Umarım. Geçenlerde 75mbps a kadar olan pakete geçtim ama hızım 40-50 arası. Neden bilmiyorum. Ya paket değişiminde yazan o 75mbps ibaresi hatalı yada hatla ilgili bir durum var. Destek talebi açıyorum ama kaç gündür bir cevap yok. Teknik bilgiler sayfasında böyle yazıyor.

Turknet teknik bilgiler sayfam.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

bir kullanıcı olarak zyxel 3625 modelini öneririm . sinyal gücü ve performans olarak çok iyi bir cihaz kesinlikle memnun kalırsın. youtube da zyxel 3625 yazarsın kurulum ve inceleme videoları çıkıyor.

Telekomun verdiği modem gibi 3625 in antenleride gizli. Bu modeminde wi-fi alanı dar olmasın? Araştırmaktan kafam ağrıdı artık iyice. Artık çöpe atacak param yok. Bide 100 liralık ürünler 300-400 tl olmuşken. Nokta atış bir modem almam gerekiyor. Çipseti kaliteli, uzun ömürlü, fazla ısınmayan, wi-fi alanı geniş ve servis konusunda kaliteli bir modem almalıyım.

Son düzenleme:

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Tp-link TD-W9970 V3, 802.11n özellikli modemime, Keentic Viva Router alsam AC hızından yararlanabilir miyim? Malum bu modemlerde AC desteği.
Duruma göre ya Zyxel VMG3625-T20A modem alacağım ya Keenetic Extra DSL modem alacağım yada Keenetic Viva router alacağım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Yusuf Yenibaş
Umarım. Geçenlerde 75mbps a kadar olan pakete geçtim ama hızım 40-50 arası. Neden bilmiyorum. Ya paket değişiminde yazan o 75mbps ibaresi hatalı yada hatla ilgili bir durum var. Destek talebi açıyorum ama kaç gündür bir cevap yok. Teknik bilgiler sayfasında böyle yazıyor.

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telekomun verdiği modem gibi 3625 in antenleride gizli. Bu modeminde wi-fi alanı dar olmasın? Araştırmak kafam ağrıdı artık iyice. Artık çöpe atacak param yok. Bide 100 liralık ürünler 300-400 TL olmuşken. Nokta atış bir modem almam gerekiyor. Çipseti kaliteli, uzun ömürlü, fazla ısınmayan, wi-fi alanı geniş ve servis konusunda kaliteli bir modem almalıyım.
neden öyle olmus anlamadım bende 35 mbpslik paket var 34 mbps+ alıyorum umarım en yakın zamanda düzeltirler. Bir de modem konusunda ben tanıdığımdan 2. el zyxel modem almıştım şu anlık memnunum.

miroğlu

80+
Arkadaşlar bugün Turknet e geçmek için evrakları gönderdim, umarım benim için pişmanlık olmaz, umarım TTNet e 50 TL daha vermediğime pişman olmam
Konu şu ki, TTNet in verdiği Tp-Link TD-W9970 modemimide değiştirmek istiyorum çünkü Wi-Fi menzili yetersiz ve modem çok ısınıyor. Araştırırken Tp-Link Archer VR400 ile Keenetic Extra DSL arasında kaldım. Sizde bu hangisini almayalıyım. Archer VR400 den şikayeti olanda çok. Ne almalıyım bilemedim gerçekten. Başka bildiğiniz modeller varsa onlarada bakabilirim tabii ki.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Merhaba Zyxel Vmg3625-t20a modemi Ocak ayında almıştım ilk başta anten yok bunda diye baya ön yargı ile almıştım ama 3+1 120m2 dairemde problemsiz her oda da kullanabiliyorum. Gigabit portlara sahip olması bu fiyatta ki diğer cihazlara göre birinci artısı ve bu cihazın sinyali bina içindeki diğer modem parazitinden etkilenmediği içinde internetinizi daha stabil kullanabiliyorsunuz. Elektrik kesintisi hariç hiç kapanmadı ve ısınma, hız düşmesi, bağlantı kopması gibi problem yaşatmadı [emoji106]

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BoosteRR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
İsmail ÖZTÜRK
Merhaba Zyxel Vmg3625-t20a modemi Ocak ayında almıştım ilk başta anten yok bunda diye baya ön yargı ile almıştım ama 3+1 120m2 dairemde problemsiz her oda da kullanabiliyorum. Gigabit portlara sahip olması bu fiyatta ki diğer cihazlara göre birinci artısı ve bu cihazın sinyali bina içindeki diğer modem parazitinden etkilenmediği içinde internetinizi daha stabil kullanabiliyorsunuz. Elektrik kesintisi hariç hiç kapanmadı ve ısınma, hız düşmesi, bağlantı kopması gibi problem yaşatmadı [emoji106]

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki müşteri destekleri nasıl ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,218
Üyeler
161,254
Son üye
44ep44
Top Bottom