Yardım VDSL Modem Seçimlerim için Yorum ve Tavsiyelerinizi rica ederim :)

Reaksiyon skoru
11
Bütçe
1500
Aşağıdaki görselde de görebileceğiniz üzere 1300-2000 TL arasında seçtiğim 4 Modem hakkında yorum ve tavsiyelerinizi rica ederim , linkleri ayrıca görselin altında aşağıda paylaşıyor olacağım :)

Adsız.webp

en sağdaki modem değil router haberin olsun

alakasız ama modemin internete bir etkisi var mı wifi menzili dışındı standart türktelekom modeline kıyasla felan

alakasız ama modemin internete bir etkisi var mı wifi menzili dışındı standart türktelekom modeline kıyasla felan
uyarı için teşekkür ederim , fark etmemiştim keza konu hakkında da çok bir bilgim yok maalesef :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi deneyimlerimden yola çıkarak oldukça fazla etkisi olduğunu düşünüyorum :)

uyarı için teşekkür ederim , fark etmemiştim keza konu hakkında da çok bir bilgim yok maalesef :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi deneyimlerimden yola çıkarak oldukça fazla etkisi olduğunu düşünüyorum :)
banada anlatırsan wifi menzili yada hızı gibi etkileri var ise bende almayı düşünüyorum

benim eski modemim adsl idi bozulunca farkında olmadan vdsl aldım ve internetten alabileceğim hızın aslında daha fazla olduğunu fark ettim

Vr400 v3 içlerinde en mantıklısı.
Vr300 portlar fast.
C60 rüter, dsl de kulanamzsınız,
Bağımsız modemlerin, operatörlerin modemlerinden en önemli farkı yazılım. Kısıtlı olmadığı için, ayar konusunda daha çok imkan verir.
Çekime ve hıza etkisi olur. Anten, işlemci, ram farkı; farklılık yaratır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,429
Üyeler
173,979
Son üye
bmgaydınlatma
Geri