yok devlet sırrı vermıyorlar 2 modem değişti sürekli sorunAra, söylüyorlar.
kullanıcı adı cıkıyor şifre bulmam gerekSuperonline wan kullanıcı adı ve şifreni vermiyor maalesef.
yok devlet sırrı vermıyorlar 2 modem değişti sürekli sorun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kullanıcı adı cıkıyor şifre bulmam gerek
dosya eksikBurdaki yöntemi dene istersen.Rehber: Superonline HG255s Fiber şifresi öğrenme
Superonline size WAN/fiber şifrenizi söylemiyor. Müşteri hizmetlerinden bu şifreyi istediğinizde size ya Wi-Fi şifrenizi ya da Superonline hesabınızın şifresini veriyorlar ancak bir türlü size WAN/fiber şifrenizi vermiyorlar. İnternette yaptığım araştırmalar sonucu bulduğum WAN/fiber şifrenizi...www.technopat.net
Anladım bilgim yok hocam başka yöntemler vardır araştır biraz.dosya eksik
hocam basit bir linux pc/sanal makina ile hallediliyor ben rasbery pi ile yaptım pppoe kütüphanesini yükleyip bir kaç ayar yapıp şifreyi papp formatında vermesini zorunlu kılıp ethernet kablosnunun bir ucunu modemin wan kısmına diğerini rasberye takıp bi ont cihazı gibi modemden şifreyi isteyince tcpdump yazılımı üzerinden gelen paketleri dinleyince direk fiber adı ve şifresini veriyorselamın aleyküm zte v9 H3600P V9 V9.0.3P5_TR modem mi var bundaki wan şifre nasıl bulabilirim bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirm türkcell modem gına geldi