Neler Yeni

Modeme ip gelmiyor. 8 gündür internetim yok power ve dsl ışıkları yanıyor.

Flexery

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
Oğuz
Taahhüt var bruhh...

2 yıl taahhütlü ise iptal ettir değilse eğer aramaktan ve beklemekten başka çaren yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapı TTnetin ise bir şey yapmamaları gayet normal.
Okumadan yazdım onu :d

goxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
bilal
Taahhüt var bruhh...

2 yıl taahhütlü ise iptal ettir değilse eğer aramaktan ve beklemekten başka çaren yok.

Altyapı TTnetin ise bir şey yapmamaları gayet normal.
türk telekom malesef

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
türk telekom malesef
2yıl taahhüt ise ücretsiz iptal edin.
Başka firmanın altyapısı var ise oraya geçebilirsiniz yok ise eğer önerim TTnet'e geçmeniz.
Sebebi altyapı sahibi firma daha iyi ilgileniyor 2. firmaları 2. plana atıyorlar.
Yüksek hız gibi bir kaygınız varsa tabii Milleni,Türknet geçebilirsiinz.

goxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
bilal
2yıl taahhüt ise ücretsiz iptal edin.
Başka firmanın altyapısı var ise oraya geçebilirsiniz yok ise eğer önerim TTnet'e geçmeniz.
Sebebi altyapı sahibi firma daha iyi ilgileniyor 2. firmaları 2. plana atıyorlar.
Yüksek hız gibi bir kaygınız varsa tabii Milleni,Türknet geçebilirsiinz.
normalde verdikleri hizmeti beğeniyorum açıkçası 47 dow 7.5 upload sabit 9 ping alabiliyorum ama bu internet kesintisi bir tek bana olmuş sanırsam türkiyede şanssız mıyım anlamadım çoğu foruma baktım böyle bir hata ilk defa bende oluşmuş

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem
normalde verdikleri hizmeti beğeniyorum açıkçası 47 dow 7.5 upload sabit 9 ping alabiliyorum ama bu internet kesintisi bir tek bana olmuş sanırsam türkiyede şanssız mıyım anlamadım çoğu foruma baktım böyle bir hata ilk defa bende oluşmuş
Dediğinizi anlamadım fakat hızınız ve pinginiz normal ise sürekli internetiniz kesiliyorsa bina iç tesisatı ile alakalı olabilir.
buna benzer sorunum vardı firmaya söyledim internetim kesilmiyordu ama bir anda internet hızım çöktü 0.5mbps uploadlara kadar düştü ve iç tesisatı yeniledim düzeldi.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Şimdi farklı bir modemle deneme şansın varsa öyle dene sonra durumu müşteri hizmetlerine anlat ve TT kullanıyorsan ümit önal a eposta atıp, ilçe müdürlüğüne başvuruda bulun bir yandan müşteri hizmetlerini de sıkıştır ve iptal etme sonucu ödenecek cezayı öğren.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Furkan Enes Kaplan
aynısı millenicomda iken bana olmuştu modem ip almıyor kurulum yapın dediler sonra modeme falan bahane bulmuşlardı en son hergün arayınca tt den bir adam geldi birini aradı bir tane kod söyledi hallediver dedi ve 1 dk içinde internet geldi ben bu 1 dk için 20 gün nete girememiştim

goxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
bilal
Şimdi farklı bir modemle deneme şansın varsa öyle dene sonra durumu müşteri hizmetlerine anlat ve TT kullanıyorsan ümit önal a eposta atıp, ilçe müdürlüğüne başvuruda bulun bir yandan müşteri hizmetlerini de sıkıştır ve iptal etme sonucu ödenecek cezayı öğren.
2 modemle denedim aynı sıkıntı

Dediğinizi anlamadım fakat hızınız ve pinginiz normal ise sürekli internetiniz kesiliyorsa bina iç tesisatı ile alakalı olabilir.
buna benzer sorunum vardı firmaya söyledim internetim kesilmiyordu ama bir anda internet hızım çöktü 0.5mbps uploadlara kadar düştü ve iç tesisatı yeniledim düzeldi.
alt katımda aynı modem sadece 24 mbps kullanan abi var 1 kere interneti kesilmedi aynı portu aynı kablo :D

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,489
İsim
Adem

alt katımda aynı modem sadece 24 mbps kullanan abi var 1 kere interneti kesilmedi aynı portu aynı kablo :D
Aynı port değildir.
Firmanızla çözeceksiniz o zaman.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ

Diğer dediklerimi de yap lütfen.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ

goxi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
bilal
O zaman bunu vodafone ile halletmen lazım, elimden başka bir şey gelmez.
adamları aradım hepsi tekrardan kurulum yaptırıyor bir fayda yok yarın teknik ekip evime geliyor oda olmazsa mecbur iptal artık.

Top Bottom