Neler Yeni

Modemi iğneyle resetledim internet gelmiyor.

AFzE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Furkan
Şoknet kullanıyorum ve bir sıkıntıdan dolayı modemi iğne ile resetledim. Şuan internetim geldi fakat kullanılamıyor. Tekrar şoknet ekibinden gelip kurulum yapmaları mı gerekiyor ?

Arthur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erdinç ÖZTÜRK
Modem marka modeli ne bazı modemlerde arayüzden kullanıcı adı ve şifreyi girmene rağmen internet gelmeyebiliyor. Birkaç gün önce Zte Zxhn H168A marka modemde başıma gelmişti. Yardımcı olmaya çalışırım..

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Modem marka modeli ne bazı modemlerde arayüzden kullanıcı adı ve şifreyi girmene rağmen internet gelmeyebiliyor. Birkaç gün önce Zte Zxhn H168A marka modemde başıma gelmişti. Yardımcı olmaya çalışırım..
Aynı modemi kullanıyorum hangi durumlarda reset atılmalı ve kurulum nası yapılır

AFzE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modem kurulumu gerçekleştirmen gerekiyor
Nasıl yapacağım bilgim yok o konuda hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zyxel VMG3312-B10B marka modelli modemi kullanıyorum

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Vdsl, ise kurulum yapman gerekiyor. Arayüzden size verilen kullanıcı adı şifreleri doldurmanız lazım.

AFzE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Furkan
Vdsl, ise kurulum yapman gerekiyor. Arayüzden size verilen kullanıcı adı şifreleri doldurmanız lazım.
İnternet paneline girmiyor girse yapmayı deneyeceğim:(

Şoknet kullanıcısı olarak nasıl kurulum yapmam gerekiyor hiçbir bilgim yok yardımcı olur musun

Son düzenleme:

Arthur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Erdinç ÖZTÜRK
Aynı modemi kullanıyorum hangi durumlarda reset atılmalı ve kurulum nası yapılır
Bağlantı sorunu yaşıyorsanız, internet veya dls ışığınız kırmızı yanıyorsa kullandığınız internet sağlayıcınızla görüşüp linkteki işlem adımlarını sağlayıcınıza göre uyarlayıp kullanabilirsiniz.

Link:

İnternet paneline girmiyor girse yapmayı deneyeceğim:(

Şoknet kullanıcısı olarak nasıl kurulum yapmam gerekiyor hiçbir bilgim yok yardımcı olur musun
Bahsettiğiniz modemin kurulum videosu aşağıdaki videoda mevcut. Geniş Ağ Ayarlarındaki kullanıcı adı ve şifreniz Şoknet’ten size gelen kullanıcı bilgilerini yazmanız gerekmektedir. Örneğin TürkNet için [email protected] şifre 19493abc gibi videoda örnek mevcuttur yalnızca oradaki bilgiler size bildirilen kullanıcı adı ve şifre olarak girilmelidir.

Video:

Son düzenleme:

AFzE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ahmet Furkan
Elimde kullanıcı adı ve şifre yoktu ilgili firma ile görüşerek gerekli bilgileri alıp modem kurulumunu tamamladım. Cevap veren ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. İyi forumlar.

Top Bottom