Neler Yeni

Yardım Modemi kendi odama nasıl alabilirim

SerhatCC

80+ Bronze
he anladım hocam eski modemimden kalma bu aparat var onu kullansamda bi sorun olur mu özellikleri felan varmı ? ona göre sadece uzunlugunca cat6 kablo alırım
eski modemlerle verilen buna benzeyen aparatı biliyorum ama o aparat bu aparat değil. ihtiyacın olan aparat 2 ucu da ethernet olan. eski modemlerle verilenlerin bir ucu ethernet bir ucu da dsl+ telefon bağlantısı oluyor. sipariş etmen gerekir diye düşünüyorum ama yine de bi kontrol et

BerkW

80+ Bronze
eski modemlerle verilen buna benzeyen aparatı biliyorum ama o aparat bu aparat değil. ihtiyacın olan aparat 2 ucu da ethernet olan. eski modemlerle verilenlerin bir ucu ethernet bir ucu da dsl+ telefon bağlantısı oluyor. sipariş etmen gerekir diye düşünüyorum ama yine de bi kontrol et
hocam bi dsl var bi ethernet var bide telefon kablo girişi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam bi dsl var bi ethernet var bide telefon kablo girişi var
eski modem türktelekom du onun aparatı

Son düzenleme:

aLoNeDarK33

80+ Bronze
modemi kendi odama almak istiyorum nasıl çekebilirim arkasındaki dsl kablosunu uzatsam yetermi ? telefon kablosu yok
arkadaşların dediği gibi apartmandan eve gelen hattı al ucuna dişi aparatı tak ve odana götürene kadar kaç metre gerekiyorsa okadar internet kablosunu alır aparatla uzatırsın modemide ucuna bağlarsın artık odana taşınmış olur internet

BerkW

80+ Bronze
arkadaşların dediği gibi apartmandan eve gelen hattı al ucuna dişi aparatı tak ve odana götürene kadar kaç metre gerekiyorsa okadar internet kablosunu alır aparatla uzatırsın modemide ucuna bağlarsın artık odana taşınmış olur internet
alıcağım cat 6 kabloyu buna takıp modemi odama taşıyıp takacağım bu kadar değil mi ?

alıcağım cat 6 kabloyu buna takıp modemi odama taşıyıp takacağım bu kadar değil mi ?
hocam bu arada kablo adsl diyor ama benim alt yapım vdsl destekliyor

Ekler

• 1680613969065.png
    1680613969065.png
    153.9 KB · Hit: 22
  • 1680613984286.png
    1680613984286.png
    126.5 KB · Hit: 21

aLoNeDarK33

80+ Bronze

hocam bu arada kablo adsl diyor ama benim alt yapım vdsl destekliyor
evet hocam araya aparatı takıp alıcağınız 10 mt kabloyla uzatıp odanızdaki modeme bağlayın ve iş bitmiş olucak , birazcık maliteyli bi iş ama ihtiyacınızı giderir

Top Bottom