Neler Yeni

Yardım Modemin ismini ve şifresini değiştirince internet gitti

Nezha

80+
Ağ adı yerine kullanıcı adını değiştirdin sanırım. Eski kullanıcı adı şifrene ayarla sonra kurulum yap. Bilmiyorsan iss'ni ara çünkü ben de bilmiyorum tendaları.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusufcan Koçkaya
internet servis sağlayıcısından pppoe kullanıcı adı şifreni öğrenip modem kurulumu yapman gerekiyor. hangi issyi kullanıyorsun?
hangi iss kullanıyorum bilmiyorum , pppoe kullanıcı adı şifresini nerden öğrenicem peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ağ adı yerine kullanıcı adını değiştirdin sanırım. Eski kullanıcı adı şifrene ayarla sonra kurulum yap. Bilmiyorsan iss'ni ara çünkü ben de bilmiyorum tendaları.
hayır ya ağ adını değiştirdim

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,388
İsim
Eren
hangi iss kullanıyorum bilmiyorum , pppoe kullanıcı adı şifresini nerden öğrenicem peki
dedim ya internet servis sağlayıcınızdan öğreneceksiniz. internet servis sağlayıcınızın online işlemlerinde varsa oradan öğrenebilirsiniz. orada yoksa müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusufcan Koçkaya
dedim ya internet servis sağlayıcınızdan öğreneceksiniz. internet servis sağlayıcınızın online işlemlerinde varsa oradan öğrenebilirsiniz. orada yoksa müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin.
admin
ttnet olarak giriş yapabiliyorum 192.168.0.1 e

arayüz kısmında İss ayarı diye bir bölüm yok ki

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,388
İsim
Eren
admin
ttnet olarak giriş yapabiliyorum 192.168.0.1 e

arayüz kısmında İss ayarı diye bir bölüm yok ki
hocam ben yukarıda yazdım. siz modem arayüzüne giriş yapmışsıınz. pppoe kullanıcı adı şifeniz internet servis sağlayıcınızın online işlemlerinde varsa oradan öğrenebilirsin. yoksa müşteri hizmetlerini arayın. bunun gibi :

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusufcan Koçkaya
hocam ben yukarıda yazdım. siz modem arayüzüne giriş yapmışsıınz. pppoe kullanıcı adı şifeniz internet servis sağlayıcınızın online işlemlerinde varsa oradan öğrenebilirsin. yoksa müşteri hizmetlerini arayın. bunun gibi :
pppoe yi söyledim size arayüze girebiliyorum ama ondan sonra kurulumdan bahsettiniz ne yapmam gerekiyor onu anlamadım

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Mehmetcan İvrendi
Ttnet Zyxel dir ya modemin adı onu ve internete bağlanırkenki şifreyi değiştirdim, internet gelmedi , daha sonra reset attım ama hala yok
Hocam reset attıktan sonra kurulum yapman gerek gerçi kurulum falan değil ama öyle diyolar firmalar neyse kısaca PC falan varsa ethernet kablosuyla bağla PC'ye sonra 192.168.1.1 adresine gir sonra normal her üründe olan kullanıcı adı ve şifreyi gir bu kadar düzeliyor yani kurulum dediği bir kere griş yapmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Yusufcan Koçkaya
pppoe kullanıcı adı şifenizi öğrendiniz mi?
dediğini anladım . şimdi şöyle öğrenciyim ve internet ev sahibinin üstüne turktelekomu arasam böyle böyle söylerler mi kullanıcı adı şifreyi

Hocam reset attıktan sonra kurulum yapman gerek gerçi kurulum falan değil ama öyle diyolar firmalar neyse kısaca PC falan varsa ethernet kablosuyla bağla PC'ye sonra 192.168.1.1 adresine gir sonra normal her üründe olan kullanıcı adı ve şifreyi gir bu kadar düzeliyor yani kurulum dediği bir kere griş yapmak
maalesef ethernet kablosunun bi ucunu koparıp arkadaşa vermiştim

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,388
İsim
Eren
dediğini anladım . şimdi şöyle öğrenciyim ve internet ev sahibinin üstüne turktelekomu arasam böyle böyle söylerler mi kullanıcı adı şifreyi

maalesef ethernet kablosunun bi ucunu koparıp arkadaşa vermiştim
modemin dsl girişine dsl kablosu takılı değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom