hangi iss kullanıyorum bilmiyorum , pppoe kullanıcı adı şifresini nerden öğrenicem pekiinternet servis sağlayıcısından pppoe kullanıcı adı şifreni öğrenip modem kurulumu yapman gerekiyor. hangi issyi kullanıyorsun?
hayır ya ağ adını değiştirdimAğ adı yerine kullanıcı adını değiştirdin sanırım. Eski kullanıcı adı şifrene ayarla sonra kurulum yap. Bilmiyorsan iss'ni ara çünkü ben de bilmiyorum tendaları.
dedim ya internet servis sağlayıcınızdan öğreneceksiniz. internet servis sağlayıcınızın online işlemlerinde varsa oradan öğrenebilirsiniz. orada yoksa müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin.hangi iss kullanıyorum bilmiyorum , pppoe kullanıcı adı şifresini nerden öğrenicem peki
admindedim ya internet servis sağlayıcınızdan öğreneceksiniz. internet servis sağlayıcınızın online işlemlerinde varsa oradan öğrenebilirsiniz. orada yoksa müşteri hizmetlerini arayıp öğrenebilirsin.
hocam ben yukarıda yazdım. siz modem arayüzüne giriş yapmışsıınz. pppoe kullanıcı adı şifeniz internet servis sağlayıcınızın online işlemlerinde varsa oradan öğrenebilirsin. yoksa müşteri hizmetlerini arayın. bunun gibi :admin
ttnet olarak giriş yapabiliyorum 192.168.0.1 e
Mesaj otomatik birleştirildi:
arayüz kısmında İss ayarı diye bir bölüm yok ki
pppoe yi söyledim size arayüze girebiliyorum ama ondan sonra kurulumdan bahsettiniz ne yapmam gerekiyor onu anlamadımhocam ben yukarıda yazdım. siz modem arayüzüne giriş yapmışsıınz. pppoe kullanıcı adı şifeniz internet servis sağlayıcınızın online işlemlerinde varsa oradan öğrenebilirsin. yoksa müşteri hizmetlerini arayın. bunun gibi :
GIGASPEED | Online İşlem Merkezi
Taahhütsüz İnternet, Kotasız İnternet ,Sınırsız İnternet, Fiber İnternet, VDSL İnternet, ADSL internet seçenekleriyle, Herkes için ucuz internet! İnternet Sağlayıcıoim.gigaspeed.com.tr
pppoe kullanıcı adı şifenizi öğrendiniz mi?pppoe yi söyledim size arayüze girebiliyorum ama ondan sonra kurulumdan bahsettiniz ne yapmam gerekiyor onu anlamadım
Hocam reset attıktan sonra kurulum yapman gerek gerçi kurulum falan değil ama öyle diyolar firmalar neyse kısaca PC falan varsa ethernet kablosuyla bağla PC'ye sonra 192.168.1.1 adresine gir sonra normal her üründe olan kullanıcı adı ve şifreyi gir bu kadar düzeliyor yani kurulum dediği bir kere griş yapmakTtnet Zyxel dir ya modemin adı onu ve internete bağlanırkenki şifreyi değiştirdim, internet gelmedi , daha sonra reset attım ama hala yok
dediğini anladım . şimdi şöyle öğrenciyim ve internet ev sahibinin üstüne turktelekomu arasam böyle böyle söylerler mi kullanıcı adı şifreyipppoe kullanıcı adı şifenizi öğrendiniz mi?
maalesef ethernet kablosunun bi ucunu koparıp arkadaşa vermiştimHocam reset attıktan sonra kurulum yapman gerek gerçi kurulum falan değil ama öyle diyolar firmalar neyse kısaca PC falan varsa ethernet kablosuyla bağla PC'ye sonra 192.168.1.1 adresine gir sonra normal her üründe olan kullanıcı adı ve şifreyi gir bu kadar düzeliyor yani kurulum dediği bir kere griş yapmak
modemin dsl girişine dsl kablosu takılı değil mi?dediğini anladım . şimdi şöyle öğrenciyim ve internet ev sahibinin üstüne turktelekomu arasam böyle böyle söylerler mi kullanıcı adı şifreyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
maalesef ethernet kablosunun bi ucunu koparıp arkadaşa vermiştim
takılı evetmodemin dsl girişine dsl kablosu takılı değil mi?
arayıp sorabilirsin bilmiyorum. öğrenebilirsen modem kurulumu için yardımcı olabilirim.takılı evet
Teknik hataya bağlıyoruz diyor desteğe bağlamıyor, sinir bozucuarayıp sorabilirsin bilmiyorum. öğrenebilirsen modem kurulumu için yardımcı olabilirim.