Neler Yeni

Modemin süresi dolmak üzere

Merhabalar, bugün babamı arayıp modemin süresi geçmek üzere demişler. Dedim böyle bir şey olamaz dolandırıcılar iş başında gibi geldi bana. Siz ne diyorsunuz? Şu Allah'ın cezası şey öyle huzursuz etti ki beni :D

BYsimit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
BYsimiti
modemin süresi ne alaka olsa olsa iss arar tahütünüz biter der engelle gitsin

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,164
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Numara ne?

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,164
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Mrc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Mrc0
Merhabalar, bugün babamı arayıp modemin süresi geçmek üzere demişler. Dedim böyle bir şey olamaz dolandırıcılar iş başında gibi geldi bana. Siz ne diyorsunuz? Şu Allah'ın cezası şey öyle huzursuz etti ki beni :D
İnternet babanın üzerine olduğu için onu arıyorlar ve tahattünüz bitti diyorlar beyefendi. Devam etmek istiyor musunuz ederseniz İnternet hızını da artırabiliriz çeşitli kampanyalar sunuyorlar ne kadar yıllık müşteriyseniz. Yani bir sorun yok ortada kardeşim yıl bitiyor çünkü. Bizi de aradılar ben İnternet hızımı yükselttim hatta. 👍

• Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet babanın üzerine olduğu için onu arıyorlar ve tahattünüz bitti diyorlar beyefendi. Devam etmek istiyor musunuz ederseniz İnternet hızını da artırabiliriz çeşitli kampanyalar sunuyorlar ne kadar yıllık müşteriyseniz. Yani bir sorun yok ortada kardeşim yıl bitiyor çünkü. Bizi de aradılar ben İnternet hızımı yükselttim hatta. 👍
İnternet benim üstüme

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,151
İsim
Alpaslan Çevikel
Başka bir firmadan farklı bir firmaya geçiş işlemleri başlatmıştım geçiş süreci tamamlanmıştı ama ben yeni kullanıcı adı ve şifresini modeme 2 hafta girmemiştim o süreç boyunca beni 0850 numaradan bana bir müşteri hizmetleri şuan sistemlerde gördüğüm kadarı ile sinyal alamıyorsunuz bunun nedeni altyapınızın 5G altyapısına güncellendiği için modeminiz desteklemiyor yeni bir modem göndermek üzere adresinizi vesaire gibi bir şeyler gevelemişti bende bunlarla alttan alttan dalga geçiyorum inanmış gibi yapıyorum sorular falan soruyorum en sonunda altyapıda 5G oluyor mu ya dedim yüzüme kapatmıştı ama o 2 hafta boyunca beni 3 defa aradılar

Top Bottom