Edersin bildiğim kadarıylaBende Turktelekomun bir modemi var kullandigimiz internet saglayicisida vodafone o modemi taksam interneti almaya devam eder miyim?
Dostum şöyle düşün o zaman internette niye kaliteli modemler satılıyor aldığın zaman kullanmak için kullanabilirsin diye düşünüyorumKullanabilirim yani sorun olmaz
Nasil yani sitesine girerken degistiricem mi sadeceRahatlıkla kullanabilirsiniz sorun yok bütün modemlerde diğer iss ler kullanılır kullanıcı adı şifre girerken alt tarafında farklı bir servis sağlayıcı için buraya tıklayınız diye bilgi verilir
Modemi sıfırlıyorsun kurulum sihirbazında yapıyorsunuzNasil yani sitesine girerken degistiricem mi sadece
Site değil arayüz modemin arayüzüTamamdir sitesinde kurulum sihirbazi var degil mj
Yanlış bişey yapıyorsun büyük ihtimalle firmanın sana vermiş olduğu kullanıcı adını modemin arayüzüne girdikten sonra iss bölümüne yazıyorsun değil miHızlı kurulum falan yaptım ama olmuyor. @Kürşat Kütükçü
Evet yapiyorum kullanici kodu verdiler banaYanlış bişey yapıyorsun büyük ihtimalle firmanın sana vermiş olduğu kullanıcı adını modemin arayüzüne girdikten sonra iss bölümüne yazıyorsun değil mi