Rik Sançez
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 614
Bu ne? Beren'i engelleyin arkadaşlar. Kendisi mülteci dostu çıktı. Yakında ismini eski sevgilisi yerine "Ubaidallah" yapar.valla o emojiden de attım ama kurtarmazdı o emoji o mesajıAlıntıyı görüntüle
Troll olduğunu düşünüyorum umarım öyledirBu ne? Beren'i engelleyin arkadaşlar. Kendisi mülteci dostu çıktı. Yakında ismini eski sevgilisi yerine "Ubaidallah" yapar.
hocam eski bi hesabım vardı epostasını bikaç gün önce hatırladım ama başka bi hesap açtıgım için o hesabı sildirmek için size yazdım banladınız banlandıgım içinde çıkış yapamadım hesaptan telefondan ana hesabımdan giriş yapamadıgımı size yazdım o hesabımıda 1 hafta banladınızSelam. Sorun nedir?
bundan da 1 ay ister misinizhocam eski bi hesabım vardı epostasını bikaç gün önce hatırladım ama başka bi hesap açtıgım için o hesabı sildirmek için size yazdım banladınız banlandıgım içinde çıkış yapamadım hesaptan telefondan ana hesabımdan giriş yapamadıgımı size yazdım o hesabımıda 1 hafta banladınız
gene ban yersem başka hesaptan devam ederimbundan da 1 ay ister misiniz![]()
Multiden banladım, yok öylehocam eski bi hesabım vardı epostasını bikaç gün önce hatırladım ama başka bi hesap açtıgım için o hesabı sildirmek için size yazdım banladınız banlandıgım içinde çıkış yapamadım hesaptan telefondan ana hesabımdan giriş yapamadıgımı size yazdım o hesabımıda 1 hafta banladınız
Mantıken şimdi de multi acc olmuyor mu buMultiden banladım, yok öyle![]()
banlayın isterseniz sıkıntı yokMantıken şimdi de multi acc olmuyor mu bu![]()