Modern Warfare 2.0 200 ping sorunu

Reaksiyon skoru
10
önceden bayağı oynuyordum hatta 33 levelım ama son 2 3 gündür oyun sürekli 200 ms alıyor oyun bulmuyor seebebi nedir bilen varmı acaba?

bunu internet sağlayıcına sormalısın sadece bu oyunda oluyorsa serverlarla ilgilidir

önceden bayağı oynuyordum hatta 33 levelım ama son 2 3 gündür oyun sürekli 200 ms alıyor oyun bulmuyor seebebi nedir bilen varmı acaba?
Bende de ping sık oluyor. Amerika serverına bağlanıyor sanırım. Her açıdan sıkıntılı bir oyun, şahsen warzone 1 den devam ediyorum

Arada akşam saatleri ping giriyor.Belki onun yüzünden yaşamış olabilirsin bu durumu.Ama genel anlamda çözülmüş gibi

Yok kanka sabahta oluyor 200 MS oyun bulsa anlayacağım oyunda bulmuyor kaç saattir. Balta 70 MS sonradan 200 e çıkıyor başka bir iş var

Senle alakalı değil server sorunları aynı sorunu tüm arkadaş çevrem yaşıyor hatta dün 200ms 20dk oyun bulmadı diye çıktık başka oyuna girdik

Geri