Neler Yeni

Molecule pc Donanim Arşi̇vi̇ Sistem Kargo Tarihi

rycK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ersin Boz
Instagram
ersn.bz
Steam
steamcommunity.com/id/ersnbz/
Twitter
merabaabenersin
Discord
Ersin#7777
Donanım arşivin youtube kanalındaki 11300tllik amd olan sistemi moleculepc'den 16 haziranda sipariş verdim ama hala hazırlanıyor gözüküyor tahmini kargo süreleri kaç gün bilen var mı?

rycK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ersin Boz
Instagram
ersn.bz
Steam
Twitter
merabaabenersin
Discord
Ersin#7777
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler reis

MveA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Mehmet Ali
Abdullah beyin ürünü + lg ekran siparişi verdim 18.06.2022 tarihinde. Bugün aradım 3 iş günü dediler. Bana pek üç iş gününde kargoya verilecek gibi gelmedi ya hayırlısı. Bir de sitelerinde canlı destek yok, üye girişi sorunlu. Ya şifre yenileyerek girebiliyorsun ya da çerez temizleyerek. Böyle olunca firmanın kalitesini ve güvenirliğini sorgulamaya başlıyorsun.

rycK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ersin Boz
Instagram
ersn.bz
Steam
Twitter
merabaabenersin
Discord
Ersin#7777
Abdullah beyin ürünü + lg ekran siparişi verdim 18.06.2022 tarihinde. Bugün aradım 3 iş günü dediler. Bana pek üç iş gününde kargoya verilecek gibi gelmedi ya hayırlısı. Bir de sitelerinde canlı destek yok, üye girişi sorunlu. Ya şifre yenileyerek girebiliyorsun ya da çerez temizleyerek. Böyle olunca firmanın kalitesini ve güvenirliğini sorgulamaya başlıyorsun.
17 haziranda siparişi verdim ben pazar gününü çıkartırsak bugün 3. gün ve kargoya verdiler. sağ üstteki numarada pazar hariç 9.00-18.00 arasında arayabiliyorsun, ben aradığımda siparişleri sıraya göre hazırlayıp veriyoruz diyordu, seninkini büyük ihtimalle yarın kargoya verirler.

Resha1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rıdvan güngör
Dün öğlen saatlerinde bende satın aldım hayırlısıyla yarın veya sonraki gün herhalde kargoya verilmiş olur..

rycK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ersin Boz
Instagram
ersn.bz
Steam
Twitter
merabaabenersin
Discord
Ersin#7777
Maks 3 gün içerisinde veriliyor zaten, benim dün kargoya verildi ve bugün elime ulaştı şu an bu bilgisayardan yazıyorum, sistem gayet iyi ama fanları beklediğimden bir tık sesli çalışıyor fakat kulaklık varken duymuyorum

Resha1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rıdvan güngör
Maks 3 gün içerisinde veriliyor zaten, benim dün kargoya verildi ve bugün elime ulaştı şu an bu bilgisayardan yazıyorum, sistem gayet iyi ama fanları beklediğimden bir tık sesli çalışıyor fakat kulaklık varken duymuyorum
Ben sıvı soğutma takmayı planlıyorum.daha iyi performans alacağımı düşünüyorum.hayırlısı olsun güle güle kullan.

mythrowib

80+ Silver
Hayırlı Olsun

Lafleur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Akduman
Benim sistem de bugün geldi pc içinden İncehesap videosu çıktı masaüstünde kullanılmış olma ihtimali var mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizde farklı yada garip bi durum var mı Windows yüklü mu geldi

Dosya olusturma tarihi şubat 2022 gözüküyor kullanılmış mı acaba diye düşünüyorum suan molecule pc den aldığım sistemden İncehesap tanıtım videosu çıkması da garip geldi

Son düzenleme:

Resha1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Rıdvan güngör
Benim sistem de bugün geldi pc içinden İncehesap videosu çıktı masaüstünde kullanılmış olma ihtimali var mi

Dosya olusturma tarihi şubat 2022 gözüküyor kullanılmış mı acaba diye düşünüyorum suan molecule pc den aldığım sistemden İncehesap tanıtım videosu çıkması da garip geldi
Durumu bildirmeni tavsiye ederim.sonuçta sıfır ürün alımı yapıyorsun.2.el alacak olsan zaten ona göre alırdın.. böyle şeylerin olması midemi bulandırıyor üründen soğuyorum :(

rycK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ersin Boz
Instagram
ersn.bz
Steam
Twitter
merabaabenersin
Discord
Ersin#7777

herhangi bir garip durum gözetmedim ve windows kurulu olarak geldi sadece kendi ürün anahtarımı girdim

Lafleur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Akduman
herhangi bir garip durum gözetmedim ve windows kurulu olarak geldi sadece kendi ürün anahtarımı girdim
Bu bilgisayar>özellikler yapınca orada sistem kurulum tarihi yüklenme tarihi ne gözüküyor acaba bende 2019 görünüyor

Top Bottom