17 haziranda siparişi verdim ben pazar gününü çıkartırsak bugün 3. gün ve kargoya verdiler. sağ üstteki numarada pazar hariç 9.00-18.00 arasında arayabiliyorsun, ben aradığımda siparişleri sıraya göre hazırlayıp veriyoruz diyordu, seninkini büyük ihtimalle yarın kargoya verirler.Abdullah beyin ürünü + lg ekran siparişi verdim 18.06.2022 tarihinde. Bugün aradım 3 iş günü dediler. Bana pek üç iş gününde kargoya verilecek gibi gelmedi ya hayırlısı. Bir de sitelerinde canlı destek yok, üye girişi sorunlu. Ya şifre yenileyerek girebiliyorsun ya da çerez temizleyerek. Böyle olunca firmanın kalitesini ve güvenirliğini sorgulamaya başlıyorsun.
Ben sıvı soğutma takmayı planlıyorum.daha iyi performans alacağımı düşünüyorum.hayırlısı olsun güle güle kullan.Maks 3 gün içerisinde veriliyor zaten, benim dün kargoya verildi ve bugün elime ulaştı şu an bu bilgisayardan yazıyorum, sistem gayet iyi ama fanları beklediğimden bir tık sesli çalışıyor fakat kulaklık varken duymuyorum
Maks 3 gün içerisinde veriliyor zaten, benim dün kargoya verildi ve bugün elime ulaştı şu an bu bilgisayardan yazıyorum, sistem gayet iyi ama fanları beklediğimden bir tık sesli çalışıyor fakat kulaklık varken duymuyorum
Sizde farklı yada garip bi durum var mı Windows yüklü mu geldiMaks 3 gün içerisinde veriliyor zaten, benim dün kargoya verildi ve bugün elime ulaştı şu an bu bilgisayardan yazıyorum, sistem gayet iyi ama fanları beklediğimden bir tık sesli çalışıyor fakat kulaklık varken duymuyorum
Durumu bildirmeni tavsiye ederim.sonuçta sıfır ürün alımı yapıyorsun.2.el alacak olsan zaten ona göre alırdın.. böyle şeylerin olması midemi bulandırıyor üründen soğuyorumBenim sistem de bugün geldi pc içinden İncehesap videosu çıktı masaüstünde kullanılmış olma ihtimali var mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sizde farklı yada garip bi durum var mı Windows yüklü mu geldi
Dosya olusturma tarihi şubat 2022 gözüküyor kullanılmış mı acaba diye düşünüyorum suan molecule pc den aldığım sistemden İncehesap tanıtım videosu çıkması da garip geldi
herhangi bir garip durum gözetmedim ve windows kurulu olarak geldi sadece kendi ürün anahtarımı girdimBenim sistem de bugün geldi pc içinden İncehesap videosu çıktı masaüstünde kullanılmış olma ihtimali var mi
Sizde farklı yada garip bi durum var mı Windows yüklü mu geldi
Dosya olusturma tarihi şubat 2022 gözüküyor kullanılmış mı acaba diye düşünüyorum suan molecule pc den aldığım sistemden İncehesap tanıtım videosu çıkması da garip geldi
Bu bilgisayar>özellikler yapınca orada sistem kurulum tarihi yüklenme tarihi ne gözüküyor acaba bende 2019 görünüyorherhangi bir garip durum gözetmedim ve windows kurulu olarak geldi sadece kendi ürün anahtarımı girdim