Hocam yüksek watt çeken bir cihaz psu değiştirmenizi tavsiye ederim. Kablolarda erime sokette erime gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.MERHABA SİSTEME 9070XT TAKMAK İSTİYORUM FAKAT GÜÇ KAYNAĞIMDA 8 PİN EKSİK MOLEXTEN DESTEK ALSAM VEYA PCİE ÇOĞALTICI KULLANSAM SIKINTI OLUR MU?
hocam saphire serisinde 12vhpwr kullanan modeli var 2 girişli soket kullansam da mı kurtarmazHocam yüksek watt çeken bir cihaz psu değiştirmenizi tavsiye ederim. Kablolarda erime sokette erime gibi sorunlar yaşayabilirsiniz.
Ocli halde peak 420W çeken bi kart 2 x 8pin 300W anakart 75W desek molexten 45W gibi bi değer çıkıyor. Bir sorun olcağını zannetmiyorumhocam saphire serisinde 12vhpwr kullanan modeli var 2 girişli soket kullansam da mı kurtarmaz
ekran kartı biliyor mu hocam 150 watt'ı molexden değil de 8pinden çekeceğiniOcli halde peak 420W çeken bi kart 2 x 8pin 300W anakart 75W desek molexten 45W gibi bi değer çıkıyor. Bir sorun olcağını zannetmiyorum
Hocam şu ana kadar bende bilmiyordumekran kartı biliyor mu hocam 150 watt'ı molexden değil de 8pinden çekeceğini![]()
Bilmiyo işte ondan dolayı sorun olmazekran kartı biliyor mu hocam 150 watt'ı molexden değil de 8pinden çekeceğini![]()
E olabilir güç tuketimi de daha insancıl onlarınhocam bu 9070xt modelinde bazı markalarda 2*8 de var onlardan alırsam problem çözülür bu gün gördüm