Sıfır alıcam bütçem yüksek değilSıfırmı alacaksınız hocam mondial drifti ? bütçeniz nedir
2. El istemiyorum taksit yapacağım zatenSıfır alıcam bütçem yüksek değil
Teşekkürler hocam okudum fakat bana önerebileceğiniz kask nedir ?
- İkinci el kask alınmaz (temizekipman sitesi önerilmiş)
- İnternetten kask alınmaz.
- Denenmeden, beden bilinse dahi kask alınmaz.
- LS2 harika bir kask üreticisi değil. İyi olan modelleri var, fakat çoğu modeli alt/orta sınıfta.
(REHBER) KASK ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ
Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır aklımda olan fakat bir türlü zaman bulamadığım konuyu sonunda yazmak istedim. Kask alırken nelere dikkat edilir detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağım. Konuşmalarım biraz samimi olacak, yanlış veya düzeltilmesi gereken yer olursa yorum olarak yazabilirsiniz...forum.donanimarsivi.com
Bütçeni artırman ilk önerim. Artırırım diyorsan HJC F70-F71. Yapamıyorum diyorsan, HJC C10.Teşekkürler hocam okudum fakat bana önerebileceğiniz kask nedir ?
- LS2 harika bir kask üreticisi değil. İyi olan modelleri var, fakat çoğu modeli alt/orta sınıfta.
Merhaba arkadaşlar, Uzun zamandır aklımda olan fakat bir türlü zaman bulamadığım konuyu sonunda yazmak istedim. Kask alırken nelere dikkat edilir detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağım. Konuşmalarım biraz samimi olacak, yanlış veya düzeltilmesi gereken yer olursa yorum olarak yazabilirsiniz...forum.donanimarsivi.com
Attığım sitedeki ürünler sıfır Çoğu üründe bile sıfır etiketli yazıyor zaten.
Doğrudur, o zaman bu defa da 2. yazdığım madde geçerli.Attığım sitedeki ürünler sıfır Çoğu üründe bile sıfır etiketli yazıyor zaten.
Bu 5 yıldız alan kask değil mi?Kafa ölçüne baktınmı doğru kask için?
Mesaj otomatik birleştirildi:
HJC C70 SILON MC3H FULLFACE SİYAH/SARI MOTOSİKLET KASKI
HJC C70 SILON MC3H FULLFACE SİYAH MOTOSİKLET KASKI Gelişmiş polikarbonat dış kabuk yapısı. Gelişmiş CAD teknolojisinin kullanımı sayesinde düşük ağırLığa sahiptir ve bu sayede konforlu bir sürüş sağlar. Gelişmiş Kanallı Havalandırma Sistemi önden arkaya tam hava sirkülasyonu sağlar. Isıyı ve...temizekipman.com
M beden alıcaksan bunu al.
Sıfır alıcam bütçem yüksek değil
2. El istemiyorum taksit yapacağım zaten
Teşekkürler hocam okudum fakat bana önerebileceğiniz kask nedir ?
Baktımda evet 5.3 almış.Bu 5 yıldız alan kask değil mi?
125R - RKS MOTOR | Zor Beğenenler İçin 2024
www.rksmotor.com.tr
TNT125 PRO - RKS MOTOR | Zor Beğenenler İçin 2024
www.rksmotor.com.tr
Mondial alınmaz
Valla onada bişi diyemem ben wşsödğdö.Doğrudur, o zaman bu defa da 2. yazdığım madde geçerli.
Hocam tnt202 alınır mıBu 5 yıldız alan kask değil mi?
125R - RKS MOTOR | Zor Beğenenler İçin 2024
www.rksmotor.com.tr
TNT125 PRO - RKS MOTOR | Zor Beğenenler İçin 2024
www.rksmotor.com.tr
Mondial alınmaz
Alınır bence.Hocam tnt202 alınır mı