hangi kablo ile bağladın monitörüArkadaşlar monitörüm 165 Hz ama 60 Hz olarak gözüküyor ve ayarlanmiyor laptopa bağlı taptopta 60hz
display port ile bağlamadıysan alamazsın 165hz iArkadaşlar monitörüm 165 Hz ama 60 Hz olarak gözüküyor ve ayarlanmiyor laptopa bağlı taptopta 60hz
hyrHocam böyle bişey işe yarar mı sizce
hocam ben hdmı ile kullanıyorum ama 144hz alıyorum o işi çözemedim dedim acaba yanlışım mı var ufa testi de 144hz veriyor, oyunda dikey açtığımda da 144e kitliyor, masaüstünde gmrüntü ayarlarıda 144 hz diyor, monitör ayarlarını açınca da 144deyim diyor. Monitör asus vg29qhdmı ile 120hz alınabiliyor diye bliyorum. kablo değiştirmen işe yarayabilir
diz üstü bilgisayarında dp girişi yoksa yapacak bişey yok hdm girişi ile bağlıysa masa üstüne sağ tık yap, görüntü ayarına tıkla, gelişmiş görüntü ayarına tıkla, hz yükseltmeyi deneNe yapabilirim peki
diz üstü bilgisayarında dp girişi yoksa yapacak bişey yok hdm girişi ile bağlıysa masa üstüne sağ tık yap, görüntü ayarına tıkla, gelişmiş görüntü ayarına tıkla, hz yükseltmeyi dene