Monitör 165hz ama 60hz gözüküyor

Laptop eski hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fotoğrafta fazla çıkmış hocam müşteri hizmetleriylede konuşacağım modeli Asus vg27aqz

Tamamdır teşekkürler hocam
hocam bende yeni aldım ve aşırı benziyordu da ışık sızması dedim acaba sizin ki de mi asus :( bende ki de asus vg249q

hocam bende yeni aldım ve aşırı benziyordu da ışık sızması dedim acaba sizin ki de mi asus :( bende ki de asus vg249q
iade etsem mi etmesem mi bilemedim ışıklı ortamda gündüz falan belli olmuyor ama sinema keyfi yapmak istesen karnalıkta karanlık sahneler iyi olmuyor bir de bende sol altta 1 tane ölü piksel var.

iade etsem mi etmesem mi bilemedim ışıklı ortamda gündüz falan belli olmuyor ama sinema keyfi yapmak istesen karnalıkta karanlık sahneler iyi olmuyor bir de bende sol altta 1 tane ölü piksel var.
Evet hocam benimde Asus ben büyük ihtimalle değişim yapacağım ilerde satarsam falan sorun olmasın diye sizde öyle yapabilirsiniz

Evet hocam benimde Asus ben büyük ihtimalle değişim yapacağım ilerde satarsam falan sorun olmasın diye sizde öyle yapabilirsiniz
Hocam çalışma saatlerim çok sıkıntı işte uğraşasım gelmiyor :D ama mecbur kalacam gibi izin mizin alıp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,918
Üyeler
184,245
Son üye
tugbamtemizlik
Geri