Çözüldü✓ Monitör 240 hz vermiyor

Reaksiyon skoru
22
Arkadaşlar dün akşam format attım pc ye normalde monitör 280 hz ama hız aşırtma ile 280 olarak kullanabiliyorum ama formattan sonra sadece 144hz olarak kullanıyorum bunu nereden 240 olarak ayarlayabilirim.

Arkadaşlar dün akşam format attım pc ye normalde monitör 280 hz ama hız aşırtma ile 280 olarak kullanabiliyorum ama formattan sonra sadece 144hz olarak kullanıyorum bunu nereden 240 olarak ayarlayabilirim.

Büyük ihtimalle monitör ayarlarından yapman gerekecek.

Monitörü display-port kablosu ile bağladıktan sonra masaüstüne sağ tıklayıp açılan sekmeden, görüntü ayarlarına tıklayın, açılan sekmede az aşağı inip gelişmiş görüntü ayarlarına girin, ordan yenileme hızını 280hz seçin, değişiklikleri koru diyip çıkın hocam. (Windows 10 için anlattım) Orada zaten 280hz seçili ise mönitörün menüsünden ayarlayın hocam

1748983486809.webp

ekran karti driverini duzgun sekilde kurdugunuzdan emin olun lutfen. nvidia ekran kartli sistemim de ben de benzer bir sorun yasadim. ddu ile driveri silip tekrar yukleyince duzelmisti.

ne yapacaağımı pek anlayamadım
hocam soyle ekran karti driverinizi kurarken bir problem yasamis olabilirsiniz. ekran karti driveri duzgun calismazsa 240hz kullanamayabilirsiniz monitorunuzu. ddu programi ile ekran karti driverinizi silip tekrar kurmayi deneyebilirsiniz. ben de benzer bir problem yasamistim. bu bahsettigim yontem ile sorunu cozdum. 240 hz monitore sahibim ben de sizin gibi ve 144hz den fazlasini alamiyordum.

hocam soyle ekran karti driverinizi kurarken bir problem yasamis olabilirsiniz. ekran karti driveri duzgun calismazsa 240hz kullanamayabilirsiniz monitorunuzu. ddu programi ile ekran karti driverinizi silip tekrar kurmayi deneyebilirsiniz. ben de benzer bir problem yasamistim. bu bahsettigim yontem ile sorunu cozdum. 240 hz monitore sahibim ben de sizin gibi ve 144hz den fazlasini alamiyordum.

ddu ile silip nvidia app den yeniden yükledim ama hala 144 hz olarak gözüküyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,142
Üyeler
186,996
Son üye
ALAADİN 06
Geri