Mantıklı bir açıklamam yok ama . Driverde hata olma ihtimali varsa bir önceki sürümü indirip kurabilirsin. Denemekten zarar gelmez. Bir de bunu yazmak istedim yinede . Masaüstünde sağtık>görüntü ayarları>en aşağıda gelişmiş görüntü ayarları>yenileme hızı. bu aşamalara gitmediysen dene orada seçiliyor yenileme hızı.Driver den kaynaklanıyorsa yanlış kurmam mümkün değil direk sitesinden orjinal olarak indirdim.
Onu düşürünce de olmuyorsa donanımsal bir arızası falan vardır, zaten R7 240 için 144 Hz mantıksız olmuş.
Yabancı eski bir forumda aynı sorunu yaşayan bir kaç kişi amd control center üzerinden çözmüş. Bir kişi de windows üzerinden ekran kartı driverını resetleyince çözülmüş (Windows+Ctrl+Shift+B)
Ne yapsam olmuyor arkadaşlar bir çok konu inceledim en kötü 120 hz almışlar bu ekran kartı ile nerede yanlış yapıyoruz anlamıyorum.Mantıklı bir açıklamam yok ama . Driverde hata olma ihtimali varsa bir önceki sürümü indirip kurabilirsin. Denemekten zarar gelmez. Bir de bunu yazmak istedim yinede . Masaüstünde sağtık>görüntü ayarları>en aşağıda gelişmiş görüntü ayarları>yenileme hızı. bu aşamalara gitmediysen dene orada seçiliyor yenileme hızı.