Neler Yeni

Yardım Monitör 60 Hz de çalışıyor.

Newkan

80+ Bronze

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,895
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Onu düşürünce de olmuyorsa donanımsal bir arızası falan vardır, zaten R7 240 için 144 Hz mantıksız olmuş.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Yabancı eski bir forumda aynı sorunu yaşayan bir kaç kişi amd control center üzerinden çözmüş. Bir kişi de windows üzerinden ekran kartı driverını resetleyince çözülmüş (Windows+Ctrl+Shift+B)

mkaya31

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mahmut Kaya
Driver den kaynaklanıyorsa yanlış kurmam mümkün değil direk sitesinden orjinal olarak indirdim.
Mantıklı bir açıklamam yok ama . Driverde hata olma ihtimali varsa bir önceki sürümü indirip kurabilirsin. Denemekten zarar gelmez. Bir de bunu yazmak istedim yinede . Masaüstünde sağtık>görüntü ayarları>en aşağıda gelişmiş görüntü ayarları>yenileme hızı. bu aşamalara gitmediysen dene orada seçiliyor yenileme hızı.

Newkan

80+ Bronze
Onu düşürünce de olmuyorsa donanımsal bir arızası falan vardır, zaten R7 240 için 144 Hz mantıksız olmuş.

Yabancı eski bir forumda aynı sorunu yaşayan bir kaç kişi amd control center üzerinden çözmüş. Bir kişi de windows üzerinden ekran kartı driverını resetleyince çözülmüş (Windows+Ctrl+Shift+B)

Mantıklı bir açıklamam yok ama . Driverde hata olma ihtimali varsa bir önceki sürümü indirip kurabilirsin. Denemekten zarar gelmez. Bir de bunu yazmak istedim yinede . Masaüstünde sağtık>görüntü ayarları>en aşağıda gelişmiş görüntü ayarları>yenileme hızı. bu aşamalara gitmediysen dene orada seçiliyor yenileme hızı.
Ne yapsam olmuyor arkadaşlar bir çok konu inceledim en kötü 120 hz almışlar bu ekran kartı ile nerede yanlış yapıyoruz anlamıyorum.

Top Bottom