Lolcü Buse
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 343
Kasadaki başlat tuşuna basiyorum fanlar çalışıyor her şey çalışıyor monitörünun altındaki ışıkta çalışıyor fakat monitör açılmıyor neden ?? Çozum ne
Çok basit olacak ama monitörü tuşundan açmayı denediniz mi?Kasadaki başlat tuşuna basiyorum fanlar çalışıyor her şey çalışıyor monitörünun altındaki ışıkta çalışıyor fakat monitör açılmıyor neden ?? Çozum ne
kabloyu kontrol et farklı monitör dene eğer başka monitör yoksa tv ye takmayı deniye bilirsin sorun ekran kartında da kaynaklı olabilirKasadaki başlat tuşuna basiyorum fanlar çalışıyor her şey çalışıyor monitörünun altındaki ışıkta çalışıyor fakat monitör açılmıyor neden ?? Çozum ne
Denedim ama değişmediÇok basit olacak ama monitörü tuşundan açmayı denediniz mi?
Ekran kartı yoksa BIOS'tan işlemcinin GPU'sunu aktif etmeniz gerekiyorEkran kartı yokki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Denedim ama değişmedi
Doğru yerlere taktim benceDP veya HDMI nereye takılı
Onu nasıl yapcam monitör simsiyah hiç bir şey yapamiyorum kiEkran kartı yoksa BIOS'tan işlemcinin GPU'sunu aktif etmeniz gerekiyor
anakartınızın markasi nedir BIOS'a girmenize yardımcı olayımDoğru yerlere taktim bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Onu nasıl yapcam monitör simsiyah hiç bir şey yapamiyorum ki
Foxcon g31 mvanakartınızın markasi nedir BIOS'a girmenize yardımcı olayım
Monitörde ki güç tuşunun ustundeki renk gri basiyorum değişmiyorÇok basit olacak ama monitörü tuşundan açmayı denediniz mi?