Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
@Redmental hocam 24G2U modelinde Panda marka kalitesiz bir panel kullanılıyor. IPS ancak bu panelin çok büyük eksileri var. C24G1'de yaşadığım sorunların VA panelden kaynaklandığını düşünürken aynı sorunların IPS panel 24G2U'da da yaşandığını gördüm. Sorunlara gelirsek başlıca sorunu aşırı düzeyde olan IPS Glow. Gerçekten insanı sinir edip monitörden soğutacak kadar fazla. İkinci olaraksa ekranda pikseller çok belli oluyor. Ancak uzaktan bakarsanız (2-3 metre kadar uzaktan.) iyi bir görüntü yakalayabiliyorsunuz. Eğer bu monitörü almayı düşünüyorsanız tek işiniz oyun oynamak olsun. Yalnızca animasyon görüntülerinde güzel bir görüntü yakalayabiliyorsunuz. Ama iş dizi/film yada real life videolarına geldiğinde AOC'nin bu modellerindeki 1080pHD, elinizde bulunan diğer bir cihazdaki 480p ile aynı görüntüyü sunuyor. Sizi yanlış tercihte bulunmamanız için uzun uzadıya elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Lütfen @enisberberr ve bana kulak verin almayın hocam bu monitörü. Bizim yaşadığımız pişmanlıkları sizin de yaşamanızı istemeyiz.