Bartuu
80+ Silver
Bence rogu alırsanız hata edersiniz yinede siz bilirsiniz bende asus roga bakıyordum bundan önce bunu gördüm direk aldım.aa-ama asus rog
Bence rogu alırsanız hata edersiniz yinede siz bilirsiniz bende asus roga bakıyordum bundan önce bunu gördüm direk aldım.aa-ama asus rog
270hz ROG olması cezbediyor emma bakalım dur fiyata takıldım daha çok o kolay tarafıBence rogu alırsanız hata edersiniz yinede siz bilirsiniz bende asus roga bakıyordum bundan önce bunu gördüm direk aldım.
Alıntıyı görüntüle
Viewsonic markasının en kaliteli işlerinden biri. Alınır ve üzmez.Bence rogu alırsanız hata edersiniz yinede siz bilirsiniz bende asus roga bakıyordum bundan önce bunu gördüm direk aldım.
Alıntıyı görüntüle
Şu monitörü de İnceleyebilirsinArkadaşlar şu işi bitirelim artık sıkıldım yani konu birikti baya
ViewSonic omni XG2431 240HZ 0.5MS
Asus Rog Strix XG249CM 27HZ 1MS GTG Gönlüm bundan yana
ASUS VG248QG 0.5MS 165HZ
Asus Tuf VG249Q 144Hz 1MS
Dostlar şuan mevcutta Aoc 27g2u var kardeşe bırakcam bunu bunu seviyordum fakat ekran büyük ve ayakları çok geniş olduğundan mouse oyunlarda çarpıyor hassasiyetim düşük olduğu için rahat edemiyorum bende madem güncelleyeceğim 240 hz e geçeyim diyorum 8 9 k da biraz ütopik geliyor bana Asus rogta benim bayıldığım bir alet ama ayakları yine aynı faciyamı olur acaba monitör her halükarda alınacak fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban
eve geçince izlerim bütçeyi ayarlarsam viewsonic alırım gibi fast panel diyor ghosting az ben muhtemelen ghostingten patlıyroum bendeki mönitorde adam daha ben çıkmadan atıyor bana mermiyiHocam 240 ile 270 arasında seçim yapacaksanız hz okadar önemli değil teknoloji daha önemli.
Rog da üzmez bu arada. Rogun ghostingi çok değil yine viewsonic ile yarışır bence. Rog olsun diyorsan alınır paran da varsa. Aşırı kaliteli marka zaten biliyosundur .dfiyatı çözersemde ROG çok cezbediyor bir monitör birde kulaklık değil rog ekipman olarak
KANKA şu var 8500 9k düşündürüyor 9500 hiç uymaz be birde asusu rog olduğu için koydumŞu monitörü de İnceleyebilirsin
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam fps oyunları çok oynuyorum diyorsunuz mprt değerini takmıyorsunuz ben sizi anlamadım.fiyatı çözersemde ROG çok cezbediyor bir monitör birde kulaklık değil rog ekipman olarak
Bu monitör sık sık 8800 9k cıvarına düşüyor bende bu monitörü aldım memnunum öneririmKANKA şu var 8500 9k düşündürüyor 9500 hiç uymaz be birde asusu rog olduğu için koydum
Bunu internet kafede deneme fırsatım olmuştu. Çok kaliteli monitör. Fiyat uymuyor da olsa söyleyeyim dedim.Şu monitörü de İnceleyebilirsin
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 24,5" VG259QM 1Ms 280Hz FREESYNC VE G-SYNC UYUMLU IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
cahalım cahal monitör bilgim sıfır hocamHocam fps oyunları çok oynuyorum diyorsunuz mprt değerini takmıyorsunuz ben sizi anlamadım.
ben 360 hz olanını deneyimledim hiçbir fark alamadım ondan düşündürüyor asus modelleriBunu internet kafede deneme fırsatım olmuştu. Çok kaliteli monitör. Fiyat uymuyor da olsa söyleyeyim dedim.
viewsonic iyidir be sen diyorsan 360hz asus kullandım 144hz den fark görmedim ondan da sıcak bakmıyorum eklemeyi unutumHocam fps oyunları çok oynuyorum diyorsunuz mprt değerini takmıyorsunuz ben sizi anlamadım.
viewsonic iyidir be sen diyorsan 360hz asus kullandım 144hz den fark görmedim ondan da sıcak bakmıyorum eklemeyi unutumHocam fps oyunları çok oynuyorum diyorsunuz mprt değerini takmıyorsunuz ben sizi anlamadım.