Monitör alacağım yardım ??

Reaksiyon skoru
13
Merhaba Arkadaşlar,
Bilgisayarı alalı 1 ayı geçti ama halen monitör alamadım bütçem 3.5 k- 3.8 k bu fiyat bandında bu monitörleri buldum sizce mal hangisini almak mantıklı ya da başka tavsiyeniz varmı?

1-

2-

3-

3.monitör stok tükendi oda 3.899 TL idi

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 senedir kullanıyorum 1400e almıştım sıkıntısız öneririm 165 hz IPS

Merhaba Arkadaşlar,
Bilgisayarı alalı 1 ayı geçti ama halen monitör alamadım bütçem 3.5 k- 3.8 k bu fiyat bandında bu monitörleri buldum sizce mal hangisini almak mantıklı ya da başka tavsiyeniz varmı?

1-

2-

3-

bana 2 mantıklı geldi

Merhaba Arkadaşlar,

1-

2-

3-

Arkadaşım 2yi aldı gayet güzel. Ben de vg249q1a kullanıyorum güzel

Gigabyte tercih ederim şahsen nedeni ise çoğu kişi aldı memnun oldu ve SS IPS;
SS IPS nedir ?
Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.

Gigabyte tercih ederim şahsen nedeni ise çoğu kişi aldı memnun oldu ve SS IPS;
SS IPS nedir ?
Süper Hızlı IPS (SS IPS), görüntü kalitesi ve tepki süresi arasındaki dengeyi ortadan kaldırdı. SuperSpeed IPS, tipik IPS panellerine oldukça benzer, ancak daha ince sıvı kristal katmanı ve daha yüksek sürüş voltajı ile SS IPS, tipik IPS'ye kıyasla yanıt süresi açısından 4 kat daha hızlıdır.
SS IPS OLDUĞU NEREDE YAZIYO

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,453
Üyeler
190,750
Son üye
CptYBH
Geri