Monitör alacağım yardımınıza ihtiyacım var

kero06

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
18000
18k bütçe ayıriyorsan kesinlikle oled monitöre doğru fiyat bakman gerek

Oled de yanma tehlikesi varmış öyle okudum ben 8-9 saat aralıksız gta5 oynuyorum öyle bir olursa gereksiz olur
8 9 saat maşallah

O zaman çok aşırı absürt paralar vermene ne gerek var kanka

10k civarına çok güzel monitörler alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bugün bunu aldım mesela 2k 180 Hz

8 9 saat maşallah

O zaman çok aşırı absürt paralar vermene ne gerek var kanka

10k civarına çok güzel monitörler alırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben bugün bunu aldım mesela 2k 180 Hz
Ya almışken 9 taksitle bu bütçelere çıktım uzun süre götürmesini istiyorum CS tarzı oyunlar da oynadığım için minimum 240hz olması tercihim o yüzden iyi bir şey almak istiyorum

ASUS TUF GAMING VG27AQML5A 27 HDR400 2K FAST IPS FreeSync VE G-SYNC UYUMLU 2560x1440

Merhabalar bütçem 18000k civarında HB,Amazon,Trendyol gibi sitelerden taksitle monitör almayı düşünüyorum yukarıda yazdığım monitör hoşuma gitti Ekran kartım 4080 Super genellikle CS,GTA5 falan oynuyorum sizce uygun olur mu veya farklı önereceğiniz bir şey var mı ?
Yerinde olsam
Bu şekil yapar rahatıma bakardım. LG bildiğim kadarıyla panel üreticisi zaten uzun süre sıkıntı yaşayacağını hiç düşünmüyorum.

Benim attığımla bunun tam olarak ne farkı var bilmediğimden dolayı soruyorum asus 2k 300hz senin attığın 2k 240 hz

Benim attığımla bunun tam olarak ne farkı var bilmediğimden dolayı soruyorum asus 2k 300hz senin attığın 2k 240 hz
Asus un attığın monitörü hakkında pek bilgim yok ama Asus hakkında;
Panellerini kendinin üretmediğini , tedarik ettiğini ve Türkiyedeki garanti hizmetinin sıkıntılı olduğunu biliyorum. Ama önce bir renk doğruluklarını , doygunluklarını , parlaklık seviyelerini , gecikme değerlerini bir karşılaştırıp ona göre alım yapman daha doğru olur. LG yi atmamın asıl sebebi uzun vadede sana sıkıntı çıkartmayacağından ve kasasının , pivot ayaklarının sağlamlığından Emin olmam. Bu monitör benim kuzenimde var ve çok güzel bir monitör. Hem bende LG ULTRAGEAR 24GS65F B 1080p monitörünü kullanıyorum gerçekten gecikme değeri , renk doğruluğu vesaire olarak beni tatmin ediyor.

Asus un attığın monitörü hakkında pek bilgim yok ama Asus hakkında;
Panellerini kendinin üretmediğini , tedarik ettiğini ve Türkiyedeki garanti hizmetinin sıkıntılı olduğunu biliyorum. Ama önce bir renk doğruluklarını , doygunluklarını , parlaklık seviyelerini , gecikme değerlerini bir karşılaştırıp ona göre alım yapman daha doğru olur. LG yi atmamın asıl sebebi uzun vadede sana sıkıntı çıkartmayacağından ve kasasının , pivot ayaklarının sağlamlığından Emin olmam. Bu monitör benim kuzenimde var ve çok güzel bir monitör. Hem bende LG ULTRAGEAR 24GS65F B 1080p monitörünü kullanıyorum gerçekten gecikme değeri , renk doğruluğu vesaire olarak beni tatmin ediyor.
Anladım, ASUS bana göre daha iyi diye düşünüyorum ya AOC alırsam U27G4R 27 4K 160Hz Fhd 320Hz bu var bunu alabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,347
Üyeler
184,299
Son üye
tarik_akpinar
Geri