Can...
80+ Platinum
CUMARTESİYE Yetişmezse nanay hafta içi evde kimse yokHâlâ 'Hazırlanıyor' olarak görünüyor.
CUMARTESİYE Yetişmezse nanay hafta içi evde kimse yokHâlâ 'Hazırlanıyor' olarak görünüyor.
Benimde vardi aoc sattım bangır bangır ses veriyordu Asus aldım şimdi onu da deniycem sana kötüsü denk gelmiş işe yarıyor Lenovo da aldım ekranda çizik çikti iade ettim oda bangır bangır ses veriyorduAoc monitörüm var halta yaramıyor o horparlor olmasa da olur o ses seviyesiyle
Bence de servisleri çok iyi bu arada. 6 Ay sonra monitörde ölü piksel çıktı, monitörün sıfırıyla değişim yaptılar şaşırdım bayağıDell olan bana kalırsa daha iyi bir model.
haklı çıkmak için dansöz oldun kıvırtıyorsun monitörde hoparlör olması bir artı değil tüm monitörlerde sabittir ses bangır bangırda çalmaz maks 3 ila 6 watt olurlar oda halta yaramaz ztn hele oyunalrda hiçbir halta yaramazBenimde vardi aoc sattım bangır bangır ses veriyordu Asus aldım şimdi onu da deniycem sana kötüsü denk gelmiş işe yarıyor Lenovo da aldım ekranda çizik çikti iade ettim oda bangır bangır ses veriyordu
Evet kargoya verilmişhaklı çıkmak için dansöz oldun kıvırtıyorsun monitörde hoparlör olması bir artı değil tüm monitörlerde sabittir ses bangır bangırda çalmaz maks 3 ila 6 watt olurlar oda halta yaramaz ztn hele oyunalrda hiçbir halta yaramaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Yavuz Sultan Selim çıktı mı kanka kargon benim yarın gelir muhtemelen
YARIN GELİR BENİM MESAİ BAŞLAR dEvet kargoya verilmiş
Bende odyssey g4 aldım 240hz 4.999tlALDIM BEYLER ÇOK ŞÜKÜR MONİTÖR DERDİM DE BİTTİ (8.499 ₺ ye aldım +4 taksit ile 9.375 ₺ ye bindi)
Dell G2524H 25 inç 280Hz 0.5ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
Tüm hız, hiçbir gecikme yok 280Hz’e kadar hız aşırtmalı yenileme hızı, 0,5 ms tepki süresi ve minimum hareket bulanıklığı ile akıcı oyun deneyimiwww.gaming.gen.tr
Alıntıyı görüntüle
2 gün önce 27" modelini 5700'e aldım bu fiyata nereden aldınız? Hiç o fiyatta görmedim varsa bir tane daha çekeyim.Bende odyssey g4 aldım 240hz 4.999tl
İncehesapta düşmüş ya bende gördüm şimdi stok bitti yazıyor 4999 daha 2 gün önce 5500 e almıştım bende…2 gün önce 27" modelini 5700'e aldım bu fiyata nereden aldınız? Hiç o fiyatta görmedim varsa bir tane daha çekeyim.
2k ekran kartın yoksa neden 2k monitör alasın ki?@Can... @Yavuz Sultan Selim
Hocam az daha ekleyip 2K monitör almak daha mantıklı değil miydi? Siz neden 1080p 280Hz monitör aldınız?
Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Pivot Gaming Monitör
2560 x 1440 QHD çözünürlüğe ve 3 tarafı ultra ince çerçeveye sahip 27″ Fast IPS panel sayesinde oyunun derinliklerine inin.www.gaming.gen.tr