Bütçe için vahiy mi iniyor ?Merhabalar monitör almak istiyorum 2k çözünürlükte minimum 27 veya 31 inch IPS panel önerilerinizi bekliyorum
Hocam kendi kullandığım montiörü size şiddetle tavsiye ederim incehesaptan indirimde iken 4400 e aldım msi 2k 165hz 1ms, IPS, HDR ready, Gsync ve freesync, pivot, RGB arka aydınlatma gibi özelliklere sahip renk gamutları çok iyiYani max 4/4.500k
Bunu gördümde fiyat malum çok pahalı ama indirimde yakalarsam affetmem çok sağolHocam kendi kullandığım montiörü size şiddetle tavsiye ederim incehesaptan indirimde iken 4400 e aldım msi 2k 165hz 1ms, IPS, HDR ready, Gsync ve freesync, pivot, RGB arka aydınlatma gibi özelliklere sahip renk gamutları çok iyi
MSI Optix MAG274QRF 27” 1ms 165Hz G-Sync IPS WQHD Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Merhabalar monitör almak istiyorum 2k çözünürlükte minimum 27 veya 31 inch IPS panel önerilerinizi bekliyorum
Şöyle birkaç çektiğim resmide paylaşayım hocamBunu gördümde fiyat malum çok pahalı ama indirimde yakalarsam affetmem çok sağol
Kesinlikle tavsiye etmem renk gamutları çok kötüDELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR Nano IPS QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör | ITOPYA
DELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR Nano IPS QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile S2721DGF ITOPYA'da.www.itopya.com
Gigabyte olan alınır ama dell alınmaz renk gamutları kötü iyi değilBu iki monitöründen birini almanızı tavsiye ederim,üzmez.
Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M27Q 27" 1 ms 2K IPS 170 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.199,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comDELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR Nano IPS QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör | ITOPYA
DELL 27" S2721DGF 165Hz 1ms 2xHDMI DP HDR Nano IPS QHD FreeSync Premium Pro Pivot Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile S2721DGF ITOPYA'da.www.itopya.com