Çözüldü✓ Monitör Alıcam kararsız kaldım yardım PLS!

Selamun Aleyküm arkadaşlar çok kafama takıldı ve bir türlü karar veremedim kararsızlık içerisindeyim bütcem 3.800 TL

1.ASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQR 165Hz 1ms 2xHDMI DP VA 1500R FreeSync Premium FHD Curved Gaming Monitor İtopyada 3.800 TL

2.GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz (180Hz OC) 1ms 2xHDMI DP 3xUSB SS IPS FHD FreeSync Premium Gaming Monitör İtopyada 3.600 TL

Şunların ikisinin arasında kaldım lütfen farklı düşünceleriniz varsada bekliyoru. Teşekkür ederim Şimdiden
ben yok ips yok va panel dışında yorum yapıcak olursam(paneller segmentinin en kalitelisi olmadıktan sonra fark görmeniz çok zor zaten) kesinlikle curved öneririm. Belirttiğin modeli kullanıyorun çok ama çok memnunum. 24" ve üzeri masabaşında yakın mesafede bence curved modeller tercih edilmeli tüz panel kullanmaya calıstım kenarlar blur etkisi yarattı odaklanmada zorluk cektım curved geçmiştim.

Pişman etmeyeceğini düşünüyorum. Ben de alip, sonradan siparisimi iptal ederek 27 inc bir monitör aldim. Buyuk geldi. Gözlerimi de inanilmaz yoruyor. Gigabyte'ı iptal ettiğim icin asıl pişmanlığı ben yaşıyorum 😄
Adına üzüldüm :(

Geri