Panel kalitesine bak mümkünse rampage, gamepower, James Donkey, gamebooster gibi marka monitörler alma çok sorunlu oluyor bu markalar144hz ve 165hz arasında nerdeyse hiç fiyat farkı yok. Hz ve tepki süresi dışında monitör alırken nelere dikkat etmem gerek ?
ilk öncelik boyut şuanki günümüz şartlarında en 24ich senin işini fazlasıyla görecekti. Ikinci önemli şey panel tipi : tn , va , ips olarak 3e ayrılıyo ips renkleri en canlı tonda gösterir yandan bakınca vs. bozulmalar olmaz göz sağlığı için uygundur. Tn panel eskidiğini düşünüyorum çok göz kamastırıyor yandan bakınca monitör kararıyor. Va panelde bunların ortası oluyor. üçüncü dikkat edilmesi şey ise hz değeri : sen yazmışsın 144 ve 165hz arasında fiyat farkı yok diye fakat büyük ihtimalle 165hz monitörde panel TN'dir. 144 fps üstü alıyosan 144hz işini görecektir.144hz ve 165hz arasında nerdeyse hiç fiyat farkı yok. Hz ve tepki süresi dışında monitör alırken nelere dikkat etmem gerek ?
free sycn amd ekran kartın varsa g sync ise nvdia ekran kartın varsa iyi oluyorFree sync ve g sync nedir onları anlayamadım onlar hakkında bi bilgin var öı
onlar monitörünle sisteminin uyum içinde çalışmasını sağlıyorlar. onlar olmazsa ekranında yırtılmalar , takılmalar olur.Free sync ve g sync nedir onları anlayamadım onlar hakkında bi bilgin var öı
144hz ve 165hz arasında nerdeyse hiç fiyat farkı yok. Hz ve tepki süresi dışında monitör alırken nelere dikkat etmem gerek ?
Kaliteli olmasına144hz ve 165hz arasında nerdeyse hiç fiyat farkı yok. Hz ve tepki süresi dışında monitör alırken nelere dikkat etmem gerek ?