Çözüldü✓ Monitör aynı ama isimleri farklı

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,131
Arkadaşlar QNS yazan modeli aldım diğeriyle çok farkı var mı eğer varsa iptal esip QNG alırım.

Ekler

• IMG_1143.webp
    IMG_1143.webp
    96.5 KB · Hit: 42
  • IMG_1142.webp
    IMG_1142.webp
    118.9 KB · Hit: 35
anladigim kadariyla QNS de HDR var ama digerinde yok tek farki o gibi

@Clayz @Lunarly
HDR ve OC farkı olmalarının avantajı nedir hocam? Bide hangisinde var onlar ?

@Clayz @Lunarly
HDR ve OC farkı olmalarının avantajı nedir hocam? Bide hangisinde var onlar ?

HDR ekrandaki görüntünün daha gerçekçi ve canlı görünmesini sağlar. OC ise bildiğin Overclock. Yani monitörde OC yaparak daha fazla Hz değeri alabilirsin. Hangisi senin için önemliyse onu al.

HDR ekrandaki görüntünün daha gerçekçi ve canlı görünmesini sağlar. OC ise bildiğin Overclock. Yani monitörde OC yaparak daha fazla Hz değeri alabilirsin. Hangisi senin için önemliyse onu al.
O zaman iyi ki GNS olan modeli almışım hocam dimi.

Yani 380 hz sağlam bir değer. Sistemin de kaldırır, mis gibi oyununu oynarsın.
2K monitörümde hikayeli oyunlar oynamaya karar verdim hocam.
Yeni satın aldığım Asus monitörümle'de FPS oyunlarını oynamaya karar verdim çünkü 2K'da 1080p yaptığımda hiç zevk vermiyor.

2K monitörümde hikayeli oyunlar oynamaya karar verdim hocam.
Yeni satın aldığım Asus monitörümle'de FPS oyunlarını oynamaya karar verdim çünkü 2K'da 1080p yaptığımda hiç zevk vermiyor.

En mantıklısı. Bence hikayeli oyunlar 2k ve en az 27" monitörde, FPS oyunları da yüksek HZ düşük MS en fazla 24" te oynanmalı. O şekilde zevkli çıkar.

Farklılıklar bunlar hocam

Ekler

• 1747257720195.webp
    1747257720195.webp
    73.2 KB · Hit: 16
  • 1747257731422.webp
    1747257731422.webp
    43.6 KB · Hit: 13
Farklılıklar bunlar hocam
Valla hocam pek anlamam monitörlerin özelliklerinden yani sen biliyosan çok farklılık var mı ?
Ben baktığım zaman öyle ahım şahım farklılık göremedim özelliklerde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En mantıklısı. Bence hikayeli oyunlar 2k ve en az 27" monitörde, FPS oyunları da yüksek HZ düşük MS en fazla 24" te oynanmalı. O şekilde zevkli çıkar.
Öyle hocam mesela FPS oyuncusu olduğum için ben fazla hikayeli oyunlar oynamıyorum, Oynadığım zamanlar artık 2K'da oynarım FPS oyunlarımı da asus'da tamamdır. :D

Hocam hdr10 dışında pek bi farkı yok oyun ve günlük kullanım için alıyorsan hangisi ucuzsa al gitsin.
Valla hocam pek anlamam monitörlerin özelliklerinden yani sen biliyosan çok farklılık var mı ?
Ben baktığım zaman öyle ahım şahım farklılık göremedim özelliklerde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle hocam mesela FPS oyuncusu olduğum için ben fazla hikayeli oyunlar oynamıyorum, Oynadığım zamanlar artık 2K'da oynarım FPS oyunlarımı da asus'da tamamdır. :D

Hocam hdr10 dışında pek bi farkı yok oyun ve günlük kullanım için alıyorsan hangisi ucuzsa al gitsin.
GNS aldım hocam.
Teşekkür ederim cevaplarınız için iyi geceler. :peepokalp:

Geri