hdr ve oc farkı varArkadaşlar QNS yazan modeli aldım diğeriyle çok farkı var mı eğer varsa iptal esip QNG alırım.
O zaman iyi ki GNS olan modeli almışım hocam dimi.HDR ekrandaki görüntünün daha gerçekçi ve canlı görünmesini sağlar. OC ise bildiğin Overclock. Yani monitörde OC yaparak daha fazla Hz değeri alabilirsin. Hangisi senin için önemliyse onu al.
O zaman iyi ki GNS olan modeli almışım hocam dimi.
2K monitörümde hikayeli oyunlar oynamaya karar verdim hocam.Yani 380 hz sağlam bir değer. Sistemin de kaldırır, mis gibi oyununu oynarsın.
2K monitörümde hikayeli oyunlar oynamaya karar verdim hocam.
Yeni satın aldığım Asus monitörümle'de FPS oyunlarını oynamaya karar verdim çünkü 2K'da 1080p yaptığımda hiç zevk vermiyor.
Valla hocam pek anlamam monitörlerin özelliklerinden yani sen biliyosan çok farklılık var mı ?Farklılıklar bunlar hocam
Öyle hocam mesela FPS oyuncusu olduğum için ben fazla hikayeli oyunlar oynamıyorum, Oynadığım zamanlar artık 2K'da oynarım FPS oyunlarımı da asus'da tamamdır.En mantıklısı. Bence hikayeli oyunlar 2k ve en az 27" monitörde, FPS oyunları da yüksek HZ düşük MS en fazla 24" te oynanmalı. O şekilde zevkli çıkar.
Valla hocam pek anlamam monitörlerin özelliklerinden yani sen biliyosan çok farklılık var mı ?
Ben baktığım zaman öyle ahım şahım farklılık göremedim özelliklerde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle hocam mesela FPS oyuncusu olduğum için ben fazla hikayeli oyunlar oynamıyorum, Oynadığım zamanlar artık 2K'da oynarım FPS oyunlarımı da asus'da tamamdır.![]()