kanki bunlar stoklarda yokVatan şart mı ? Ayrıca oem olmasın demişsin de şuna bi bak istersen
INTEL 10400F-ASUS DUAL RX5700XT-PRIME B460M-K-CRUCIAL 480GB-KINGSTON 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10400F-ASUS DUAL RX5700XT-PRIME B460M-K-CRUCIAL 480GB-KINGSTON 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comAOC 23,8" 24G2U 144 Hz 1ms FreeSync Full HD Dp port HDMI IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 23,8" 24G2U 144 Hz 1ms FreeSync Full HD Dp port HDMI IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
oemler stoklarda yok kanki ondan dolayı demiştim ve de vatan şart nakit parayı oraya bağlamak istemiyorum taksitle alabilecğeim en mantıklı yerde vatanVatan şart mı ? Ayrıca oem olmasın demişsin de şuna bi bak istersen
INTEL 10400F-ASUS DUAL RX5700XT-PRIME B460M-K-CRUCIAL 480GB-KINGSTON 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL 10400F-ASUS DUAL RX5700XT-PRIME B460M-K-CRUCIAL 480GB-KINGSTON 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.comAOC 23,8" 24G2U 144 Hz 1ms FreeSync Full HD Dp port HDMI IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AOC 23,8" 24G2U 144 Hz 1ms FreeSync Full HD Dp port HDMI IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Stokta yok gözüküyor ama mağazaya gittiğinde bu sistemi gösterdiğinde ayrı ayrı toplamaları gerekiyor. Benim monitörüm de stokta yok gözüküyordu gittiğimde mağazada vardıkanki bunlar stoklarda yok
İstanbulda oturuyorsanız İtopya gibi mağazalar 12 taksit yapıyor tabi faiz de koyuyorlar fakat aylık açıdan daha uygun oluyor.kanki bunlar stoklarda yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
oemler stoklarda yok kanki ondan dolayı demiştim ve de vatan şart nakit parayı oraya bağlamak istemiyorum taksitle alabilecğeim en mantıklı yerde vatan
eğer öyle bir durum varsa oem sistem alınır öyle tabi https://www.vatanbilgisayar.com/int...prime-b460m-k-samsung-500gb-ssd-16gb-ram.html şunu alırım meselaStokta yok gözüküyor ama mağazaya gittiğinde bu sistemi gösterdiğinde ayrı ayrı toplamaları gerekiyor. Benim monitörüm de stokta yok gözüküyordu gittiğimde mağazada vardı
İstanbulda oturuyorsanız İtopya gibi mağazalar 12 taksit yapıyor tabi faiz'de koyuyorlar fakat aylık açıdan daha uygun oluyor.
itopya 12 taksit yapıyorsa olabilir ordanda alabilirimStokta yok gözüküyor ama mağazaya gittiğinde bu sistemi gösterdiğinde ayrı ayrı toplamaları gerekiyor. Benim monitörüm de stokta yok gözüküyordu gittiğimde mağazada vardı
İstanbulda oturuyorsanız İtopya gibi mağazalar 12 taksit yapıyor tabi faiz de koyuyorlar fakat aylık açıdan daha uygun oluyor.
Benim attığımda 5700xt var kanka daha iyi.eğer öyle bir durum varsa oem sistem alınır öyle tabi https://www.vatanbilgisayar.com/int...prime-b460m-k-samsung-500gb-ssd-16gb-ram.html şunu alırım mesela
itopya 12 taksit yapıyorsa olabilir ordanda alabilirim
Benim attığımda 5700xt var kanka daha iyi.
5700XT 2070 Super gücünde bir kart iken 2060 alırsanız size gülerim.amd taraftarı değilim kanki amdden cok cektim intel ve nvdia
Gamegaraj'da 12 taksit yapıyoritopya 12 taksit yapıyorsa olabilir ordanda alabilirim
valla haklısınız ama amd istemiyorum o konuda netim5700XT 2070 Super gücünde bir kart iken 2060 alırsanız size gülerim.
fiba 12 taksit yapıyor ancak öyle alabilirim ziraat kredi kartım oldugu için sadece oralarda taksit yapamıyorumGamegaraj'da 12 taksit yapıyor