Monitör dahil 30k sistem önerir misiniz?

Evet hocam baktım şimdi doğru düzgün bir şey yok Aksaray'da. Genel olarak 5060 a bakıncaise o kadar git gele riske falan değecek bir fiyat farkı yok. Ya dediğiniz gibi bütçeyi attircam ya da indirim beklicem. Bu fiyatı düzgün bir sistem olması için hangi parçaya kaç tl ayırmalıyım onları yazabilir misiniz ben ona göre parça kovalayim. Mesela atıyorum ram 2000 tl ekran kartı 16k tl gibisinden.
sizin bütçeyi direkt monitör dahil 43 a çıkmanız lazım ki adam gibi sistem düssün

ryzen 7500f li amd rx 9060 xt 16 gb hazır sistemleri kovalamanız lazım

sizin bütçeyi direkt monitör dahil 43 a çıkmanız lazım ki adam gibi sistem düssün

ryzen 7500f li amd rx 9060 xt 16 gb hazır sistemleri kovalamanız lazım
O da biraz fazla hocamda bir bakarım duruma göre.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek tek toplarsan 5060lı sistem daha pahalıya gelir
Tamamdır hocam teşekkürler. O zaman ya indirim kovalicaz ya da bütçe yükselticez.

2sinide yapıcaz bende aynı durumdayım:D
Of keşke kaliteli bir sistem olsa bu paraya. Ha ben 5060 8gb a da razıyım bu sisteminde kat be kat daha iyi olcak ama kimse tavsiye etmiyor. Laptop var gtx950m li 8gb ram 2gb ektan kartı 250gb de ssd var can cekisiyorum ssd de. Bundan her türlü daha iyi olacağı için aslında 5060 da biraz kafama yatıyor.

Of keşke kaliteli bir sistem olsa bu paraya. Ha ben 5060 8gb a da razıyım bu sisteminde kat be kat daha iyi olcak ama kimse tavsiye etmiyor. Laptop var gtx950m li 8gb ram 2gb ektan kartı 250gb de ssd var can cekisiyorum ssd de. Bundan her türlü daha iyi olacağı için aslında 5060 da biraz kafama yatıyor.
bekle ilerdeki indirimleri ve indirimleri takip et

Bu paraya 5060 8gb lık sistem almak mantıklı mı? Biliyorum yetersiz 8gb alınmaz
ama bu paraya o geliyor. Güzel bir monitörld beraber önerir misiniz? Renkleri vs. Güzel olarak. Tek tek toplamada olur. Aksaray'da güzel temiz ve risk alinmicak parçalar varsa ram vs. O da olur uygun fiyatlı.
Ben yerinde olsam 10kya rx 6800xt çekerim, bu kart canavar zaten rtx 5070 gücünde üstüne üstlük 16gb vram var. Kalanina tek tek sistem toplarim. Rtx 5060 8gb alinmaz.

Ben yerinde olsam 10kya rx 6800xt çekerim, bu kart canavar zaten rtx 5070 gücünde üstüne üstlük 16gb vram var. Kalanina tek tek sistem toplarim. Rtx 5060 8gb alinmaz.
Güzel diyorsunuz hocamda Aksarayda satan yok. Birde genelde 12-15 arası. Evet çok güzel kart ama büyük ihtimal 2. Ele ailem izin vermeyebilir. Param güvende ilede satacak birini zor buluruz gibi.

Geri