Monitör dahil 60 Bin TL bütçeye sistem önerisi

quanxi

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
60000
Duruma göre 2-3 bin daha çıkabilirim. Klavye fare dahil değil, işlemci Amd ekran kartı 5070 li sistem düşünüyorum. Monitör 27 inç olursa iyi olur. Yardımcı olursanız sevinirim, her türlü öneriye açığım şimdiden teşekkürler.

7500f 9070xt alabilirsiniz o fiyata neden 5070
hocam oyun oynama ağırlıklı olsa da çok yönlü render vs yapabileceğim ve ileriye yönelik uzun süreli kullanmak istediğim için her parçasının iyi olmasını düşündüm. İlk defa bilgisayar alacağım. Bütçeyi olabildiğince iyi değerlendirmek istiyorum. dediğim gibi her türlü öneriye açığım şu daha iyi bu daha iyi dediğinz toplu sistem varsa her şeye okeyim

hocam oyun oynama ağırlıklı olsa da çok yönlü render vs yapabileceğim ve ileriye yönelik uzun süreli kullanmak istediğim için her parçasının iyi olmasını düşündüm. İlk defa bilgisayar alacağım. Bütçeyi olabildiğince iyi değerlendirmek istiyorum. dediğim gibi her türlü öneriye açığım şu daha iyi bu daha iyi dediğinz toplu sistem varsa her şeye okeyim
O zaman şöyle bir sistem ve monitör olabilir.

Toplam: 62.559 TL ekran kartını 2 fanlı seçerseniz 2k daha fiyat düşer.

hocam ben de benzer sistem yapıyorum bütçe de aynı şu attıklarınızda işlemciyi 5 9600x yapıp anakartı da wifili bir parça yapsak nasıl olur 7 7700 ve 5 9600x in arasında çok fark var mı değer mi

Geri