Yardım Monitör de ani ses kesintisi

Kopya

80+
Reaksiyon skoru
98
Arkadaşlar merhabalar pc me format attıktan sonra monitörün hoparlerüyle oyun oynarken 1 2 sn ylik ses kesintisi yaşıyorum oyun (cod mw) sebebi ne olabilir formattan önce yoktu böyle bir şey dp port kablosuyla bağlı bir driver mı yüklemem gerekir ne yapmam gerekir yardımlarınızı bekliyorum daha formattan önce yoktu böyle bir sorun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhabalar PC me format attıktan sonra monitörün hoparlerüyle oyun oynarken 1 2 sn ylik ses kesintisi yaşıyorum oyun (cod mw) sebebi ne olabilir formattan önce yoktu böyle bir şey dp port kablosuyla bağlı bir driver mı yüklemem gerekir ne yapmam gerekir yardımlarınızı bekliyorum daha formattan önce yoktu böyle bir sorun
formattan önce cod mw yoktu fakat hoparlörle witcher 3 oynadım onda böyle bir sıkıntı yoktu

Arkadaşlar merhabalar PC me format attıktan sonra monitörün hoparlerüyle oyun oynarken 1 2 sn ylik ses kesintisi yaşıyorum oyun (cod mw) sebebi ne olabilir formattan önce yoktu böyle bir şey dp port kablosuyla bağlı bir driver mı yüklemem gerekir ne yapmam gerekir yardımlarınızı bekliyorum daha formattan önce yoktu böyle bir sorun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

formattan önce cod mw yoktu fakat hoparlörle witcher 3 oynadım onda böyle bir sıkıntı yoktu
driverları güncelleyin büyük ihtimalle sorun ondan dolayı

Geri