Benim monitörümde de var aslında ama 2019 yılında çıkmış olmasına rağmen sadece VGA özelliği olduğu için ses gelmiyor. Yani kısacası ya hoparlör alacaksınız yada kulaklıktan dinliyeceksiniz. Hoparlörlü olup bide kaliteli panele sahip olan monitörler en az 20k den falan başlıyor çünkü.monitör aldım ve hoparlör ü yok sadece kulaklık lamı bişeyler dinlemem gerekiyor yoksa biyerden falan açılıyormu yardımcı olurmusnuz
höparlör önerirmisin yoksa yeni konu mu açayımBenim monitörümde de var aslında ama 2019 yılında çıkmış olmasına rağmen sadece VGA özelliği olduğu için ses gelmiyor. Yani kısacası ya hoparlör alacaksınız yada kulaklıktan dinliyeceksiniz. Hoparlörlü olup bide kaliteli panele sahip olan monitörler en az 20k den falan başlıyor çünkü.
bence hoparlör almak yerine kaliteli bir kulaklık al biraz alıştıktan sonra zaten kulaklıksız kullanamıyorsunhocam
höparlör önerirmisin yoksa yeni konu mu açayım
https://www.trendyol.com/talon/bilg...-rgb-laptop-pc-uyumlu-1-1-speaker-p-288466695 hocam ben bunu kullanıyorum. Hani şu trendyol pclerin yanında verilen speakerlardan ancak sesi iyi fiyatına göre. Yani ben ders falan çalışırken kullanıyorum bunu.hocam
höparlör önerirmisin yoksa yeni konu mu açayım