MONİTÖR DEĞİŞTİRMEK MANTIKLI MI ?

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
141
Bütçe
5000
Ben fps oyunları oynuyorum ağırlıklı bazen film dizi vs izliyorum abime bir bilgisayar topluyorum kullandığım monitör aşağıda ki abim ise daha çok hikayeli oyunlar oynuyor ona monitör alacağım fakat acaba kendime 24inç alıp benim monitörü abime vermeli miyim ?

Alırsam bunu alırım gibi Legion R24E 23.8" Fhd IPS 0.5ms 180Hz

AOC Gaming 27G2SP 165HZ 1MS

Seninki de 24 değil mi zaten attığın linkte. Neye bağlı olarak soruyorsun versem mi diye ?

Seninki de 24 değil mi zaten attığın linkte. Neye bağlı olarak soruyorsun versem mi diye ?
linke aldanma stokta olmadığı için otomatik atıyormuş bende yeni fark ettim benim 27inç aynı özelliklerde

R24E 0.5ms değil bu arada alırken kafana göre secme. 180hz alacaksan 24G42E alabilirsin. İPS paneller zaten aman aman hızlı degil.
Desktop Screenshot 2025.09.09 - 16.35.17.42.webp

linke aldanma stokta olmadığı için otomatik atıyormuş bende yeni fark ettim benim 27inç aynı özelliklerde
Ya burada senin bakış açın önemli bence. Oyunu arkana yaslanıp keyifle oynuyorsan değiştirme. Ama ben 100 adam vurmak yerine monitör sayesinde 101 vurmak istiyorum ben daha iyi olmaktan keyif alıyorum diyorsan evet 24'lük makine fps için daha uygun. Film vb için 27 çok daha iyi ama 27'ye fhd gitmiyor bence. 165hz de az bir şey olmadığı için üstüne geçmek çok önemli değil. "Monitör değiştirmek" de bir iş deil zaten kabloyu çıkarıp ona takacaksın deneyip öyle karar verme imkanın yok mu ?

Ya burada senin bakış açın önemli bence. Oyunu arkana yaslanıp keyifle oynuyorsan değiştirme. Ama ben 100 adam vurmak yerine monitör sayesinde 101 vurmak istiyorum ben daha iyi olmaktan keyif alıyorum diyorsan evet 24'lük makine fps için daha uygun. Film vb için 27 çok daha iyi ama 27'ye fhd gitmiyor bence. 165hz de az bir şey olmadığı için üstüne geçmek çok önemli değil. "Monitör değiştirmek" de bir iş deil zaten kabloyu çıkarıp ona takacaksın deneyip öyle karar verme imkanın yok mu ?
Bende kararsızlık hat safhada ne yapacağıma net karar veremiyorum maalesef o yüzden fikir soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri