Monitör Garantiden Kaç Günde gelir

Mirox16

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhabalar Ben Yeni hazır sistem topladım view Sonic monitör aldm ve ölü piksel farkettim Daha PC hevesini alamadan gitti kaç günde gelir garantiden :((( 5 gün oldu ses soluk yok

Merhabalar Ben Yeni hazır sistem topladım view Sonic monitör aldm ve ölü piksel farkettim Daha PC hevesini alamadan gitti kaç günde gelir garantiden :((( 5 gün oldu ses soluk yok
7-14-20 gün arası değişiklik gösterebilir.

14 tahmini

yine neyseki ölü pixel garantisi vermişler bazı firmalar şart koşuyor 5 tane olması lazım gibi h.o sistemin bizede nasip olur inşallah

Garantiye gönderecekler 14 gün bekleyeceksin sonra monitör sana geri gelecek değişim veya iadenin olmayacağını söyleyecekler sonra sen thh ye başvuracaksın süreç 1 sene sürecek ve sonunda iadenin veya değişimini yapabileceksin :)

1 haftaya gelir muhtemel.

21 iş günü max 1 ay ama hafta başı verdiyseniz en geç sonraki hafta başı gelir gibi

Garantiye gönderecekler 14 gün bekleyeceksin sonra monitör sana geri gelecek değişim veya iadenin olmayacağını söyleyecekler sonra sen thh ye başvuracaksın süreç 1 sene sürecek ve sonunda iadenin veya değişimini yapabileceksin :)
Bencede öyle olacak 😖

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,753
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000
Geri