Monitör Görüntü Bozukluğu

kullanıcı hatası değil ise birebir değişim falan isteyebilir misin acaba
Sorunu yazıp göndereceğim bakalım ne diyecekler benim hatamla alakalı bir durum yok. Monitörü kurulum yaptık kullanmaya başladık. Kullanıcı hatası gibi bir durum söz konusu değil. Umarım öyle uğraştırmazlar. İndeks bilgisayar garanti durumları nasıl hiçbir fikrim yok

Rica ederim KTC kalite kontrolü kötü bir marka. Ben dediğiniz modeli birebir kullandım. Ürünlerini bildikleri için kusur varsa çok sorun yapmadan iade alacaklarını varsayıyorum.
Umarım öyle olur memnun kalmadım bu üründen. Herkes alıyor diye tercih ettim ama güzel değil bence

Tv ye bağlayıp deneyin
Sürekli yapmıyor ve Tv'de DP girişi yok DP ile sorun var.
Bir yerde bir uyumsuzluk ve donanım arızası var gibi görünüyor bana monitörde sıkıntı var gibi geliyor o yüzden garantiye göndermeyi düşünüyorum.

Sürekli yapmıyor ve Tv'de DP girişi yok DP ile sorun var.
Bir yerde bir uyumsuzluk ve donanım arızası var gibi görünüyor bana monitörde sıkıntı var gibi geliyor o yüzden garantiye göndermeyi düşünüyorum.
Sürekli değilse bence monitörde sıkıntı yoktur ya kabloda yada kablo giriş yerlerinde sıkıntı vardır

Sürekli değilse bence monitörde sıkıntı yoktur ya kabloda yada kablo giriş yerlerinde sıkıntı vardır
Kabloyu değiştim monitör ile beraber gelen kabloda da yeni aldığım kabloda da aynı sıkıntı ekran kartı monitörde sıfır arızalı olacağını düşünmüyorum.bence monitörde arıza var fabrikasyon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,452
Üyeler
199,791
Son üye
Emee23

Geri