hekimoğlu adayı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 891
kullanıcı hatası değil ise birebir değişim falan isteyebilir misin acabaAnladım monitörüm yeni 3 aylık nerdeyse garantiye göndermek en mantıklısı gibi duruyor
kullanıcı hatası değil ise birebir değişim falan isteyebilir misin acabaAnladım monitörüm yeni 3 aylık nerdeyse garantiye göndermek en mantıklısı gibi duruyor
Sorunu yazıp göndereceğim bakalım ne diyecekler benim hatamla alakalı bir durum yok. Monitörü kurulum yaptık kullanmaya başladık. Kullanıcı hatası gibi bir durum söz konusu değil. Umarım öyle uğraştırmazlar. İndeks bilgisayar garanti durumları nasıl hiçbir fikrim yokkullanıcı hatası değil ise birebir değişim falan isteyebilir misin acaba
6 ay olmadığı için ürün para iadesi veya birebir değişim talep edebilir üründe bir sıkıntı var ise.kullanıcı hatası değil ise birebir değişim falan isteyebilir misin acaba
Rica ederim KTC kalite kontrolü kötü bir marka. Ben dediğiniz modeli birebir kullandım. Ürünlerini bildikleri için kusur varsa çok sorun yapmadan iade alacaklarını varsayıyorum.Teşekkür ederim
Umarım öyle olur memnun kalmadım bu üründen. Herkes alıyor diye tercih ettim ama güzel değil benceRica ederim KTC kalite kontrolü kötü bir marka. Ben dediğiniz modeli birebir kullandım. Ürünlerini bildikleri için kusur varsa çok sorun yapmadan iade alacaklarını varsayıyorum.
En ucuz 2K monitörlerden birisi olduğu için tercih ediliyor yoksa 3K üstüne eklerseniz daha farklı segment ürünler alırsınız.Umarım öyle olur memnun kalmadım bu üründen. Herkes alıyor diye tercih ettim ama güzel değil bence
Rica ederim ne demek kargoyla iade edecekseniz yollamadan önce çok detaylı videoya çekin, elden teslim etme imkanı varsa en iyi şekil o olucaktır.Teşekkür ederim yardımlarınız için
Tv ye bağlayıp deneyinBaşka monitörüm yok maalesef.kabloyu değiştim kasadan olacağını düşünmüyorum.monitör şüphelendiriyor beni. Sizde de mi aynı monitör vardı.
Siz nasıl çözüm buldunuz
Sürekli yapmıyor ve Tv'de DP girişi yok DP ile sorun var.Tv ye bağlayıp deneyin
Sürekli değilse bence monitörde sıkıntı yoktur ya kabloda yada kablo giriş yerlerinde sıkıntı vardırSürekli yapmıyor ve Tv'de DP girişi yok DP ile sorun var.
Bir yerde bir uyumsuzluk ve donanım arızası var gibi görünüyor bana monitörde sıkıntı var gibi geliyor o yüzden garantiye göndermeyi düşünüyorum.
Kabloyu değiştim monitör ile beraber gelen kabloda da yeni aldığım kabloda da aynı sıkıntı ekran kartı monitörde sıfır arızalı olacağını düşünmüyorum.bence monitörde arıza var fabrikasyonSürekli değilse bence monitörde sıkıntı yoktur ya kabloda yada kablo giriş yerlerinde sıkıntı vardır