Monitör görüntü gelmiyor

alfaburak

80+
Reaksiyon skoru
6
Bugün kasam geldi rx 6500 xt, yerine taktım güç kablosunu taktım dp kablosunu taktım kasa açılıyor ama sinyal yok diyor ekran kartının pin fotoğraflarını atıcam bunlar kırık mı? İki tarafında da böyle ucu olmayan pinler var yardim edin ne yapcam bilmiyorum

Ekler

• IMG-20220808-WA0004.jpeg
    IMG-20220808-WA0004.jpeg
    1.9 MB · Hit: 67
Yanlış Bilgilendirme
Knk o pinde sorun var ama tamamen kırılmamas belki sorunsuz kulanabilirisn ama bunun garantiye gircegini düşünmüyorum

O kadar kırık sıkıntı yapmaz, ekran kartını düzgünce oturtun. Güç kablolarını kontrol edin.

Bugün kasam geldi rx 6500 xt, yerine taktım güç kablosunu taktım dp kablosunu taktım kasa açılıyor ama sinyal yok diyor ekran kartının pin fotoğraflarını atıcam bunlar kırık mı? İki tarafında da böyle ucu olmayan pinler var yardim edin ne yapcam bilmiyorum
girişi ekran kartına mı taktınız yoksa anakarta mı

Pinde sorun yok, windows açılıp İnternete bağlanacak şekilde ayarlayabilirseniz 10dk içinde sürücü yüklenip görüntü gelecektir. Bios da takılıyor olabilir siyah ekran da f1 e basın. Yine de olmuyorsa delete + F5 + enter + f10 + enter deneyin

O kadar kırık sıkıntı yapmaz, ekran kartını düzgünce oturtun. Güç kablolarını kontrol edin.
Buraya taktığıma %100 eminim. Tekrar söktüm ekran kartını destek hatti ramleri kontrol edin dedi nasil yapcam bilmiyorum

Ekler

• 20220808_141245.jpg
    20220808_141245.jpg
    1.3 MB · Hit: 37
ramleri çıkart ve uçlarını silgi ile sil ve yerlerini değiştir laptopumda böyle çözmüştüm ekran gelmeme hatası sadece ekran kartından kaynaklanmıyor

Beyler bilgisayar acik ama ekran kartinin fanlari dönmüyor???

Geri