144 herzden düşüğe aldığındamı sıkıntı oluyorHerz değiştirdiğimde ekranın rengi mor oluyor geri 144 aldığım zaman düzeliyor nereye yazıcamı bulamadım reis kusura bakma yeniyim
evet herz düşürdüğümde ekranın rengi değişiyor144 herzden düşüğe aldığındamı sıkıntı oluyor
ozaman düşürme kanka konu kapanmıştırevet herz düşürdüğümde ekranın rengi değişiyor
viewsonic vx2458Monitörün modeli nedir
Bunu Ben de Düşünmeye BaşladımNeden HZ Düşürmek istiyorsunuz onu anlamadım millet yükseltmeye çalışıyor ?
Bazı oyunlarda düşük fps aldığım için 144 göremiyorum ekranda akılıcık ve takılma gibi şeyler oluyor bende hzyi düşürüp denemek istiyorum nasıl olabilr diyeNeden HZ Düşürmek istiyorsunuz onu anlamadım millet yükseltmeye çalışıyor ?
Hocam takılma,yırtılma vs. olması için monitörün desteklediği maksimum HZ değerinin üstüne çıkman lazım. Çok ilginçBazı oyunlarda düşük fps aldığım için 144 göremiyorum ekranda akılıcık ve takılma gibi şeyler oluyor bende hzyi düşürüp denemek istiyorum nasıl olabilr diye
amd sürücüsünü kullanıyorum ordan da ekran görüntü ayarlarına baktım bir şeyler denedim olmadı windowsun kendisinde pek fazla ayar seçeneği yok görebildiğim kadarıylahangi grafik sürücüsünü kullanıyorsan oraların bi renk ayarlarını kontrol et. Manuel olarak düzenlemen gerekebilir belki. Orda bi sorun yoksa windowsun renk ayarlarına ya da monitörün renk ayarlarına bak muhtemelen bunların birindendir sorun. Deneyip sonucu tekrar bildirebilirsin ona göre farklı çözümler arayalım.