Neler Yeni

Mönitör Herz Değişikliğinde ekran bozulması

godn1ko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet
Herz değiştirdiğimde ekranın rengi mor oluyor geri 144 aldığım zaman düzeliyor nereye yazıcamı bulamadım reis kusura bakma yeniyim

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
Herz değiştirdiğimde ekranın rengi mor oluyor geri 144 aldığım zaman düzeliyor nereye yazıcamı bulamadım reis kusura bakma yeniyim
144 herzden düşüğe aldığındamı sıkıntı oluyor

OztopraKK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ferdi Öztoprak
Monitörün modeli nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Ataç
hangi grafik sürücüsünü kullanıyorsan oraların bi renk ayarlarını kontrol et. Manuel olarak düzenlemen gerekebilir belki. Orda bi sorun yoksa windowsun renk ayarlarına ya da monitörün renk ayarlarına bak muhtemelen bunların birindendir sorun. Deneyip sonucu tekrar bildirebilirsin ona göre farklı çözümler arayalım.

OztopraKK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ferdi Öztoprak
Neden HZ Düşürmek istiyorsunuz onu anlamadım millet yükseltmeye çalışıyor ?

GodlyPain

80+ Bronze

godn1ko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet
Neden HZ Düşürmek istiyorsunuz onu anlamadım millet yükseltmeye çalışıyor ?
Bazı oyunlarda düşük fps aldığım için 144 göremiyorum ekranda akılıcık ve takılma gibi şeyler oluyor bende hzyi düşürüp denemek istiyorum nasıl olabilr diye

OztopraKK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Ferdi Öztoprak
Bazı oyunlarda düşük fps aldığım için 144 göremiyorum ekranda akılıcık ve takılma gibi şeyler oluyor bende hzyi düşürüp denemek istiyorum nasıl olabilr diye
Hocam takılma,yırtılma vs. olması için monitörün desteklediği maksimum HZ değerinin üstüne çıkman lazım. Çok ilginç

godn1ko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet
hangi grafik sürücüsünü kullanıyorsan oraların bi renk ayarlarını kontrol et. Manuel olarak düzenlemen gerekebilir belki. Orda bi sorun yoksa windowsun renk ayarlarına ya da monitörün renk ayarlarına bak muhtemelen bunların birindendir sorun. Deneyip sonucu tekrar bildirebilirsin ona göre farklı çözümler arayalım.
amd sürücüsünü kullanıyorum ordan da ekran görüntü ayarlarına baktım bir şeyler denedim olmadı windowsun kendisinde pek fazla ayar seçeneği yok görebildiğim kadarıyla

godn1ko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet
gpu ölçeklemeyi amd den açtığımda şuan o renk bozukluğu olmuyor fakat bu sefer istediğim hz seçemiyorum 50 60 120 144 hz var eskiden 100 70 80 falanda oluyordu

Top Bottom