Neler Yeni

Mönitör Herz Değişikliğinde ekran bozulması

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Ataç
amd sürücüsünü kullanıyorum ordan da ekran görüntü ayarlarına baktım bir şeyler denedim olmadı windowsun kendisinde pek fazla ayar seçeneği yok görebildiğim kadarıyla
windowsun gama ve renk dengesi ayarları mevcut. Yeşil kırmızı ve mavi dengesini size ayarlatıyor ekranda resimler göstererek. Default ayarlarda zaten sorunsuz çalışır ancak hz değişikliğinde böyle bir durum ortaya çıkmışsa bu ayarlardan birinde kayma olmuştur. Googledan küçük bir aramayla windowsun renk ve gama ayarlarına nasıl gideceğinizi bulabilirsiniz.

godn1ko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
samet
windowsun gama ve renk dengesi ayarları mevcut. Yeşil kırmızı ve mavi dengesini size ayarlatıyor ekranda resimler göstererek. Default ayarlarda zaten sorunsuz çalışır ancak hz değişikliğinde böyle bir durum ortaya çıkmışsa bu ayarlardan birinde kayma olmuştur. Googledan küçük bir aramayla windowsun renk ve gama ayarlarına nasıl gideceğinizi bulabilirsiniz.
teşekkür ederim yardımın için amd sürücüsünü biraz karıştırdıkdan sonra buldum çözümü hepiniz yardımları için teşekkürler arkadaşlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Ataç
rica ederiz iyi geceler..

Top Bottom