burakreıs61
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 211
foto yok
Geçmiş olsun hocam panel arızalanmış para iadesi isteyin direk verirler paranızı servisle uğraştırmayın beni deyin direk açar açmaz belli oluyor zaten bozuk olduğu deyin garantisi devam ediyormu acaba ?Merhaba dün Cs oynarken bi anda monitör yavaş yavaş gitmeye başladı ve bu görüntü oluştu dp kablosu vs değiştim hdmi değiştim yine aynı durduk yere neden böyle bir şey olur?
Çözümü olan var mı?
not : 2 monitörüm var onda sorun yok
temmuz 2023 yılında almıştım. incehesaptanmonitör gitmiş garantisi varmıydı?
2023 temmuz ayında almıştım 2 yıl oldu para iadesi yaparlar mı ki ? durduk yere oldu bideGeçmiş olsun hocam panel arızalanmış para iadesi isteyin direk verirler paranızı servisle uğraştırmayın beni deyin direk açar açmaz belli oluyor zaten bozuk olduğu deyin garantisi devam ediyormu acaba ?
Yaparlar garantisi bitmedi isetemmuz 2023 yılında almıştım. incehesaptan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2023 temmuz ayında almıştım 2 yıl oldu para iadesi yaparlar mı ki ? durduk yere oldu bide
garanti bitmiş geçmiş olsun. ya paneli tamir ettireceksiniz ya da yeni monitör alacaksınıztemmuz 2023 yılında almıştım. incehesaptan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2023 temmuz ayında almıştım 2 yıl oldu para iadesi yaparlar mı ki ? durduk yere oldu bide
tamir parası büyük ihtimalle monitör parası isterler bidaha asla aoc almamgaranti bitmiş geçmiş olsun. ya paneli tamir ettireceksiniz ya da yeni monitör alacaksınız
Monitör modeli nedir?Merhaba dün Cs oynarken bi anda monitör yavaş yavaş gitmeye başladı ve bu görüntü oluştu dp kablosu vs değiştim hdmi değiştim yine aynı durduk yere neden böyle bir şey olur?
Çözümü olan var mı?
not : 2 monitörüm var onda sorun yok
2023 temmuzda incehesaptan almıştım iade vs vermezler dimi 2 yılı geçtimonitör gg . benimnde başıma gelmişti. iade almıştım .