Monitör Hiçbir Sebep Olmadan Kafayı Yedi

burakreıs61

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
211
Merhaba dün Cs oynarken bi anda monitör yavaş yavaş gitmeye başladı ve bu görüntü oluştu dp kablosu vs değiştim hdmi değiştim yine aynı durduk yere neden böyle bir şey olur?

Çözümü olan var mı?

not : 2 monitörüm var onda sorun yok

Ekler

• WhatsApp Image 2025-09-17 at 23.47.14.webp
    WhatsApp Image 2025-09-17 at 23.47.14.webp
    147 KB · Hit: 38
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
foto yok

Merhaba dün Cs oynarken bi anda monitör yavaş yavaş gitmeye başladı ve bu görüntü oluştu dp kablosu vs değiştim hdmi değiştim yine aynı durduk yere neden böyle bir şey olur?

Çözümü olan var mı?

not : 2 monitörüm var onda sorun yok
Geçmiş olsun hocam panel arızalanmış para iadesi isteyin direk verirler paranızı servisle uğraştırmayın beni deyin direk açar açmaz belli oluyor zaten bozuk olduğu deyin garantisi devam ediyormu acaba ?

monitör gitmiş garantisi varmıydı?

• Beğen
monitör gitmiş garantisi varmıydı?
temmuz 2023 yılında almıştım. incehesaptan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun hocam panel arızalanmış para iadesi isteyin direk verirler paranızı servisle uğraştırmayın beni deyin direk açar açmaz belli oluyor zaten bozuk olduğu deyin garantisi devam ediyormu acaba ?
2023 temmuz ayında almıştım 2 yıl oldu para iadesi yaparlar mı ki ? durduk yere oldu bide

• Üzgün
temmuz 2023 yılında almıştım. incehesaptan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2023 temmuz ayında almıştım 2 yıl oldu para iadesi yaparlar mı ki ? durduk yere oldu bide
garanti bitmiş geçmiş olsun. ya paneli tamir ettireceksiniz ya da yeni monitör alacaksınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,502
Üyeler
183,130
Son üye
Eren0593
Geri