Monitör Hz düşürme

Kuaanos

80+
Reaksiyon skoru
14
Merhaba,
Arkadaşlar 240 Hz monitörlü bir bilgisayar toplayacağım ancak sadece cs, LoL gibi oyunlarda 240 Hz kullanacağım çünkü daha üst oyunlarda 240 fps veren bir sistemim yok. İşte bu yüzden size sorayım dedim. Bir monitörün Hz ini düşürebiliyor muyuz? Örneğin: 240 Hz lik bir monitörü 144 Hz yapmak gibi. Ayrıca yapabiliyorsak nasıl yapiyoruz?

Merhaba,
Arkadaşlar 240 Hz monitörlü bir bilgisayar toplayacağım ancak sadece cs, LoL gibi oyunlarda 240 Hz kullanacağım çünkü daha üst oyunlarda 240 fps veren bir sistemim yok. İşte bu yüzden size sorayım dedim. Bir monitörün Hz ini düşürebiliyor muyuz? Örneğin: 240 Hz lik bir monitörü 144 Hz yapmak gibi. Ayrıca yapabiliyorsak nasıl yapiyoruz?
Evet düşürebiliyorsunuz fakat böyle bir şeye gerek yok. 240 FPS almasanız bile oyunda oyun akıcı olacaktır. 100 FPS'de 100 Hz gibi çalışacaktır.

detay verebilir misiniz? sistem özelliklerinizle başlayalım.

Merhaba,
Dostum alacağın monitörde FreeSync varsa o teknoloji zaten aldığın fps değerine düşürüyor hz değerini sıkıntı yaşamıyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,577
Üyeler
190,934
Son üye
Emircanw
Geri