Ayarları dışında oc ile mesela 60hz olan bir monitör 75e veya daha yğksek hz değerine çıkarılabilir mi
evet çıkarAyarları dışında oc ile mesela 60hz olan bir monitör 75e veya daha yğksek hz değerine çıkarılabilir mi
Oc ile 70Hz civarı olur diye düşünüyorum benım 17yıllık monıtorumu 75hz den 77Hz e kadar çıkarabildim 80E kadar oluyordu ama görüntü bozuk oluyorduAyarları dışında oc ile mesela 60hz olan bir monitör 75e veya daha yğksek hz değerine çıkarılabilir mi
kesinlikle 25 hz için kendini kasma yani normal birinsan gözü zaten 75 hz filan anlayabiliyor (125 de olabilir)Ayarları dışında oc ile mesela 60hz olan bir monitör 75e veya daha yğksek hz değerine çıkarılabilir mi
75hz monitör var da ben 90 felan yapmak istiyodum ama zaten input not supported hatası verdiOc ile 70Hz civarı olur diye düşünüyorum benım 17yıllık monıtorumu 75hz den 77Hz e kadar çıkarabildim 80E kadar oluyordu ama görüntü bozuk oluyordu
yavaş yavaş arttır 76 yaparak başla75hz monitör var da ben 90 felan yapmak istiyodum ama zaten input not supported hatası verdi